Fourth Ray Beauty

7. februar 2020

Har i set disse cute produkter fra Fourth Ray Beauty? Det er et søster firma til ColourPop Cosmetics. Jeg blev nødt til at eje dem, og bestilte dem online og nu er de kommet hjem til mig! Jeg vil vise jer hvad jeg har købt i dette indlæg, og så vil jeg teste dem de næste par uger og vende tilbage her på bloggen med en fuld anmeldelse af produkterne. Fourth Ray Beauty er et clean –  brand, som er uden: parabens, phthalates, SLS, gluten, synthetic fragrance, formaldehyde, og det er 100% cruelty-free, vegan ingredients.  Læs alle ingredienser på produkterne og hvad der præcis er i lige HER.


AVOCADO FACE MILK & TURMERIC FACE MILK $14 = 95,09 DKK | REMEDY 10% NIACINAMIDE SERUM $15 101,88 DKK.

Face milk er en slags booster, som også kan bruges som dagcream. Den giver huden et healthy-look, som giver ekstra glød og fugt. For at gøre det mere spændende, så kan de fås i forskellige farver og frugter. Hvis man er teenager eller er nybegynder, så skal man helt bestemt kigge på disse produkter. De er super billige, og har rigtig gode ingredienser forhold til prisen. REMEDY 10 % Niacinamide Serum er nok det produkt, som jeg er mest spændt på! Den minder meget om The Ordinary Niacinamide 10 % + Zinc 1 % serum, som er rigtig god mod bumser og urenheder. Glæder mig til at teste dem!


AVOCADO SUPERFOOD NOURISHING MASK & A-HA MOMENT EXFOLIATING ENZYME MASK $16 = 108,70 DKK.

Hvis du følger min snapchat (hamsayassinyt), så ved du at jeg elsker masker, og det er noget af det bedste jeg ved. Jeg bruger masker mest om aften inden min aften rutine, og jeg blev nødt til at eje disse. Jeg har indtil videre prøvet Avcado SuperFood Nourishing Mask, som er ret nice og jeg kunne faktisk godt li’ den. Nu kan jeg ikke rigtig give jer 110% anmeldelse på disse produkter, og det er vigtigt for mig at jeg kan give jer det. Så jeg vil komme tilbage om et måneder her på bloggen, og give jer min mening omkring dem. Blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar