Tati Beauty Textured Neutrals Vol.1 Review + Swatches

9. februar 2020

Så fik jeg endelig fat i den! Nemlig Textured Neutrals Vol.1 by Tati Beauty. Tati er “beauty guru”, en af de helt store beauty youtubere fra USA. Hun lanceret hendes beauty brand i slutningen af 2019, og jeg har endelig fået fat på den nu. Jeg købt den sammen med tre andre søde piger, så vi kunne dele fragten og tolden. Jeg vil anbefale jer at gøre det samme hvis i ønsker at købe den. Man kan altid spare penge, ikke..? Er den ikke bare flot? Jeg er helt vild med den! Lige mine farver.


Tati Beauty Textured Neutrals Vol.1 $48.00 = 326,21 DKK

24 flotter farver, som kommer i fire forskellige tekstur finishes, hvilket er rigtigt smart! Der er: Glitter, som er presset og føles ret lækkert og ikke som tungt glitter. Metallic, minder meget om glitter, bare ikke ligeså voldsomt, men stadig ret shine. De føles ikke ens de to, selvom de minder meget om hinanden, altså effekten. Sequin, er som den satin finish vi kender. Hverken mat eller shine! Rigtig lækker hvis det skal gå hurtigt og passer til alle aldre. Tati siger selv, at hun vil have sequin, så folk der er ældre også kan bruge den uden at være nervøse for alt det andet glitter. Den sidste finish er: Matte, som er virkelig creamy matte! Super nem at blende ud og de er nemme at bygge op uden at de er for pigmenterede. Helt klart de bedste matte finish, som er lavet. Dette er hendes første palette, og det giver mening med farveudvalget da vi mest bruge nude farver til hverdag. Jeg har lavet “menneskelige swatches” som jeg kalder det heh.. Det nemlig uden filter, og som du selv vil gøre det.


Jeg er så glad for at have købt denne palette, og glæder mig til at vise jer flere looks med den fremover. De er 110% penge værd og de er ekstrem nemme at blende. Jeg er vild med alle finishes, og især de matte, og sequin som helt klart er mine yndlings. Det eneste minus er at paletten nemt bliver beskidt fordi der er så mange forskellig finishes i en palette. Prisen er slet ikke ringe i forhold til hvad du får, men husk, at du også skal betale for fragt som ligger på $9.95 = 67,93 DKK + tolden når den kommer hjem til Danmark. Vi var fire, som bestilte sammen, så jeg vil anbefale at i gør det samme! Tati Beauty er Vegan, Cruelty Free and made in USA.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Ditte
    24. februar 2020 at 3:57

    SÅ flotte billeder! Glæder mig til at se looks med den palette søde 🙂

Skriv en kommentar