The Best Facial Moisturizers For Dry Skin

14. februar 2020

(Indeholder affiliate links)

Selvom det snart er forår, og vi går de varme måneder i møde, så er der faktisk en del, som døjer med ekstremt tør hud. Jeg er personligt selv oily i ansigtet men på kroppen er jeg tør. Jeg har igennem de sidste mange år testet mange produkter, og med viden ved hvad der virker for hver skin type. Jeg har fundet seks face moisturizers for dry skin, som alle kan være med på!

Australian Native Berries Moisturiser: 131,00 kr.

Alya Skin er et mærke fra Australian, som jeg bemærkede i 2019 og det var faktisk en af jer, som spurgt om jeg ville teste det. Jeg bruger selv The Australian Native Berries Moisturiser, især om aften, så den kan give mig ekstremt meget frugt.

Caudalie Vinosource Moisturising Sorbet: 205 kr.

Hvis du døjer med sart og tørt hud, så har Caudalie lavet denne Vinosource Moisturizing Sorbet, som beroliger irriteret og stresset hud med Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet. Denne gel-creme formel har umiddelbart beroligende egenskaber og efterlader huden frisk og behagelig. TIP: SPAR 18% | KODE: SKØNHED HER.

Glossier Priming Moisturizer Rich: 260 kr.

Jeg elsker produkter fra Glossier, og har testet en del af deres produkter herinde på bloggen, og I kan finde dem lige HER. Glossier sender også til Danmark uden told + gratis fragt, hvis man handler for 300 kroner. Priming Moisturizer Rich er ikke en primer, som navnet, men en tyk moisturizer i forhold til deres Priming Moisturizer, som jeg personligt bruger og synes godt om til oily skin. Priming Moisturizer Rich er til folk med ekstremt tør hud og du vil elske den!

Versed Skin Soak Rich Moisture Cream: 148,32 kr.

Versed er et skin care line, som er vegan, cruelty-free and clean. Det er et nyt mærke fra USA, som fokusere på clean produkter. Denne Rich Moisture Cream, frugter huden rigtig meget og baseret på clean ingredienser.

CeraVe Moisturising Lotion: 121 kr.

Jeg er SÅ fan af mærket CeraVe, som jeg tit poster på min snap story, og I spørger tit om hvor man kan købe det, og det kan I lige HER. Moisturising LotionFor Dry To Very Dry Skin‘ er fantastisk til tør hud! Jeg bruger den personligt til kroppen, da jeg meget tør der. For 473 ml. betaler du 121 kr. Det er super billigt og I kan tjekke flere af deres produkter ud HER.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream: 89 kr.

En af de gode igen til sart tørt hud, som bringer øjeblikkelig komfort til træt, kløende og skællende hud. Det antioxidante element i denne fugtgivende formel giver også beskyttelse mod frie radikaler.   Denne creme til krop og ansigt er ideel for alle, der lider af allergisk eksem, psoriasis, atopisk dermatitis og mange andre mindre hudirritationer.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar