Tom Ford Eye Color Quad

20. februar 2020

Hvis du følger min daglige dag på Snapchat, så har du hørt om Tom Ford Beauty too much, så meget at jeg næsten ikke kan holde det ud selv, heh.. Tom Ford Beauty, er nemlig mit yndlings mærke, når det kommer til makeup. Jeg er big fan, og jeg har brugt rigtig mange penge på dem. For mig handler det ikke om, at det er dyrt men at jeg kan se mening med prisen og produktet. Det er ingen hemmelighed, at Tom Ford er et dyrt mærke, og jeg siger ikke at I skal ud og kaste penge efter det eller andet. Jeg deler alt fra drugstore til luxury beauty brands. I dette indlæg vil jeg dele fire af mine yndlings eye color quad med jer!Tom Ford Eye Color Quad 580 kr. HER

Mine fire yndlings er: Cocoa Mirage, Golden Mink, Honeymonn, og Supernova. Det er de fire, som jeg bruger aller mest, dog elsker jeg også de andre som jeg ejer. Desværre er Cocoa Mirage og Golden Mink lige udgået og kan ikke købes mere øv! Tom Ford har lavet helt nye, som lige er blevet lanceret, og dem har jeg ikke fået fat på endnu. I tænker sikkert: Hvad gør fire øjenskygger 580 kr. værd? Pr. øjenskygge vejer 10 gram, som er pænt meget så du får 40 gram i alt + en lækker indpakningen, og skygger som er helt unikke. Jeg er helt vild med de matte, som blender nærmest af selv og jeg synes personligt, at de er de bedste øjenskygger der findes på marked. Holdbarheden er helt vildt god! Både shimmer og glitters er nemme at bruge, og hvis du nogensinde overvejer dem, så smut ind i Magasin eller Illum og prøv dem af. Jeg er vild med dem!

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Mie P
  24. februar 2020 at 3:55

  Så skønne billeder Hamsa 🙂

 • Svar
  The Best Luxury Eyeshadow Palettes – HAMSAYASSIN.DK
  28. april 2020 at 14:16

  […] kæmpe fan, og det er mit yndlings mærke. Derfor har jeg brugt mange penge på det, og elsker hans Eye Color Quad. Her kan du se African Violet & Mink Mirage, som er en af mine yndlings. Mink Mirage er den nye […]

Skriv en kommentar