Skincare Og Mænd

23. februar 2020

(Indeholder affiliate links + Pr gave)

Bruger du skincare for mænd eller kvinder? Det bliver jeg tit spurgt om, og der svarer jeg, at jeg bruger det der giver mening for mig. Når det kommer til mænd, så synes jeg at de er for dårlig til, at passe på sig selv og det ved jeg fordi, at jeg altid spørger om hvad de bruger. Men det faktisk ikke fordi, at de ikke vil, men mere fordi at de ikke ved hvor de skal starte eller skal bruge. Jeg har den sidste uge testet mærket Bulldog Skincare, som jeg gerne vil dele med jer herinde. Jeg er FAN!

BULLDOG SKINCARE KAN KØBES I MATAS

Jeg vil starte med min favorit fra mærke, og det faktisk mere til kroppen. Original Deo Stick er helt bestemt min yndlings! Den fedter slet ikke, eller følges våd under armene og den kommer jeg til at bruge fremover. Det skal være enkelt for mænd og det forstår Bulldog Skincare. Original Face Wash er enkelt og simpel. Den renser, som den skal, og det sammen med Original Shower Gel, som er til kroppen og den føles enkelt og renser huden og man føler sig ikke tør efter bad. Original Moisturiser Dagcreme er jeg også rigtig glad for. Den er fedtet uden at være alt for fedtet og holder dig fugtigt all day long! Dog skal du huske at bruge SPF efterfølgende der den ikke indholder det. Prisen på dem er virkelig billig forhold til at du får rigtig gode produkter, og jeg linket til Matas, som kører tilbud på dem lige nu. Jeg håber, at i fyre prøver mærke, og i piger kan fortælle dem, at de skal tjekke mærke ud. Jeg vil bestemt prøve mere af mærke, og skal nok opdatere om det her på bloggen.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Gladys
  23. februar 2020 at 19:36

  Min mand har brugt mærket og er virkelig glad for det, allerede efter en uge. Og super godt skrevet med fede billeder, tak for anbefalingen

  • Svar
   Hamsa Yassin
   23. februar 2020 at 19:36

   Selv tak søde 🙂

Skriv en kommentar