Mine Faves Chanel Lippies

25. februar 2020

(Indeholder affiliate links)

Min samling er lille når det kommer til Chanel læbestifter, og det er faktisk ikke fordi, at jeg ikke vil ha’ flere, men jeg har MANGE læbestifter, og har købt dem jeg virkelig ville bruge. Når det kommer til luxury makeup, så er det vigtigt, at købe de ting, som du ved, at du vil bruge, da du bruger flere penge end normalt. Jeg har 3 læbestifter, en ligloss, og en multi stick glow, som jeg vil dele med jer herinde på bloggen. Oh yes! Det er nude farver, og I ved at jeg elsker nudes, brownie lips!

SHOP HER: ROUGE COCOULTRA HYDRATING LIP COLOUR | ROUGE COCO GLOSSMOISTURISING GLOSSIMER | ROUGE COCO FLASHCOLOUR, SHINE, INTENSITY IN A FLASH | MULTI-USE GLOW STICK


Jeg elsker multi-use produkter, et produkt som du kan bruge til hele ansigtet og det kan man faktisk generelt med læbestifter! Det er en anden snak, som jeg nok skal lave indlæg om soon herinde. Baume Essentiel i farven #Transparent, kan bruges i hele ansigtet. Jeg har brugt den som balm i læberne mange gange. Det er en gel stick, som er fedtet og tyk. Hvis man vil bruge den oveni makeup, som highlighter, så være forsigtig. Chanel er rigtig kendt for deres læbestifter og især Rouge Coco Ultra Hydrating. Jeg har de to farver #Adrienne og #Mademoiselle. To farver, som passer til rigtig mange skintones, og de er virkelig lækre at ha’ på læberne. Hvis man godt kan li’ creamy lips, som holder længe, så skal man kigge på dem. De har mange flere farver, som du kan tjekke ud HER. Sidste år lancerede Chanel nye læbestifter, som de kalder Rouge Coco Flash. Jeg købte farven #BOY, som er perfekt til som topcoats. Hvis jeg gerne vil ha’ ekstra shine, som ikke er lipgloss med meget pigment i farven, så er Coco Flash rigtig flot. Man kan også bruge dem helt alene. Jeg slutter altid af med lipgloss på læberne. Chanel Coco Glossimer i farven #Caramel er en af mine yndlings gloss. Den perfekte pink-nude farve med meget pigment, den hverken fedter eller er for shine. Jeg er fan af Chanel læbeprodukter! Også deres lip balm som jeg har brugt op.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar