Sommerklar Med Nudestix Face And Cheek Color

6. marts 2020

(Indeholder affiliate links)

Jeg har virkelig glædet mig til, at vise jer disse produkter fra Nudestix. Jeg har aldrig været fan af stick produkter, som enten er shine eller matte. Men her på sidste har jeg virkelig været hype over dem, og valgte så at købe disse tre,  flere er på vej fra andre brands. Jeg har kender ikke mærket Nudestix, jeg har kun set dem på nettet før, og da jeg er oily har jeg altid været lidt skræmt af creamy produkter. Men efter at jeg er blevet kæmpe fan af Cloud Paint fra Glossier, som er en gel-cream blush, er jeg klar til at prøve disse. Har I prøvet disse? Og hvis I har, hvad synes I om dem?

Nudies All Over – Blush & Bronze: 240 kr & Nudies Bloom All-Over Dewy Color 240 kr.

Det skal lige siges, at der er forskel på dem. Nudies Bloom er gel- cream, som ikke er matte, men mere shine form, som også er multi-use. Jeg snakkede om det i min Chanel lippies indlæg, at jeg var blevet fan af multi-use produkter, som kan bruges i hele ansigtet og det kan disse proukter. Jeg har farven #PoppyGirl i Nudies Bloom, som er en coral farve, der passer til alle skintones. Nudies All Over er matte, som mat. Den kan bruges, som bronzer og blush. Jeg har den i farven #DeepMapleEh#SunsetStrip.


De er super nemme at bruge, man skal ikke være bange for gel-cream produkter, som jeg selv har været. Jeg bruger normalt mine finger til, at påfører dem og nogle gange en beauty blender. Det er super nemt! Start med at bruge en lille smule. Disse produkter fra Nudestix kommer der en lille børste i den anden, som du kan faktisk kan ta’ af, når den skal renses. Jeg glæder mig til at vise jer mange flere slags af disse produkter, som jeg har bestilt og er på vej hjem til mig. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar