Beauty Haul + En Lækker Goodiebag

7. marts 2020

Det er så længe siden, at jeg har lavet et beauty haul herinde på bloggen, at jeg faktisk ikke selv kan huske det! Jeg viste jer faktisk lidt af det på min snap story, men jeg fik helt lyst til at dele det på bloggen også. Jeg shoppede lidt ekstra den anden dag, men jeg har faktisk ikke fået det hele hjem endnu. Hvis man shoppede for et vis beløb hos Cultbeauty, så fik man en lækker goodiebag med, hvilket jeg fik. Det skal lige siges, at det var et kort tilbud og at de ikke kører det mere.. øv!

Et mærke som jeg vil prøve meget mere af i år, er Charlotte Tilbury. Jeg bruger allerede hendes Airbrush Flawless Finish, som er en af mine yndlings under eye powders. Hendes læbestifer er bestemt også en af mine yndlings, især K.I.S.S.I.N.G i farven #NudeKate & #HepburnHoney. Pillow Talk er en helt serie fra mærket, som er virkelig populært! Jeg bestilte Luxury Palette of Pops Pillow Talk & Cheek to Chic i farven #PillowTalkIntense. Jeg bestilte også Eyes to Mesmerise i farven #Bette, som er en cream til pudder øjenskygge. Jeg glæder mig til at teste disse produkter!

Som jeg har fortalt jer herinde på bloggen, så er jeg blevet meget interesseret for clean beauty. Jeg er faldet over dette brand, som hedder Kosas og jeg har faktisk bestilt tre ting. Weightless Lipstick i farven #Stardust og Kosasport Lipfuel i farven #Rush. Jeg venter stadig på Tinted Face Oil, som jeg glæder mig til at teste. Jeg kommer tilbage med anmeldelser på alle disse produkter her på bloggen. Har I hørt om mærket? Det er stadig ret nyt på markedet.

Huda Beauty lancerede hendes skincare line sidste måned, som hedder Wishful. Hendes første produkt er Yo Glow Enzyme Scrub! Jeg har virkelig været hype på denne her, da jeg kan se hvor stor forskel den har gjort for andre. I kan selv tjekke dem ud på Instagram lige her. Jeg har brugt den for første gang i aftes og kan derfor ikke sige det store endnu, udover at den føles nice at prøve. Jeg kommer til at snakke meget mere om denne her på bloggen. Hold øje!

The Goodiebag Februar 2020

Det altid dejligt med en lækker goodiebag og denne var virkelig super lækker! Der er full zixe maske fra Summer Fridays, som jeg har blogget om herinde før. F-Balm Electrolyte Waterfacial fra Drunk Elephant, som jeg virkelig længe har ville prøve! Jeg bruger T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum, som I nok har set på min Snap story. Jeg håber at I kunne li’ denne lille hyggelige haul, da jeg håber at I vil se flere fremover her på bloggen! Jeg skal nok opdatere med disse produkter herinde soon.. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar