Mini Clean Beauty Haul

24. marts 2020

Som jeg har nævnt i et par indlæg nu, så er jeg blevet fan af clean beauty, eller prøver i hvert fald at gå den vej. Det er trend now, og jeg plejet faktisk ikke at hoppe på dem, men denne clean beauty trend har fanget min opmærksomhed. En lille mini haul og lidt mere makeup, som ikke er clean beauty finder du i dette indlæg. Er I faldet for den nye trend..?

Lad os starte med mærke RÓEN, som er clean beauty brand, som har fanget min opmærksomhed. Celebrity make up artist Nikki De Roest, har startet dette mærke for ikke så længe siden og denne øjenskygge pallette i farven 75° Warm Eyeshadow Palette har jeg virkelig gerne ville prøve længe. Det er cream too powder. Jeg glæder mig til at lege med dem og lave looks herinde soon! Jeg har også købt hendes Everything Eye Brush, da jeg har hørt rigtig godt om den. RÓEN 75° Warm Eyeshadow Palette: 316,16 DKK. (Der kommer ikke told på fra Cult Beauty, som er UK’s hjemmeside)

RÓEN Everything Eye Brush: 234,99 DKK | Zoeva Luxe Crease Brush 228: 85,45 DKK | Zoeva Smudger Brush: 85,45 DKK.

Jeg testet den anden dag denne Tinted Face Oil fra Kosas på min snap story, og mange af jer spurgt ind til hvor den kunne købes og i finder den hos Cult Beauty (en UK side, så i betaler ikke told) jeg har nu testet den par’ dage, og den er super lækker til de dage hvor man ikke har lyst til at gå med foundation. Dog skal jeg lige vænne mig til lugten, som er ret mærkelig, som dog forsvinder når du blender den ud. Jeg har ikke prøvet Bare With Me Tinted Skin Veil BB Cream fra NYX endnu, så det glæder jeg mig til. YES! Jeg vil prøve mere tinted pt.. Og jeg to mere ting fra Charlotte Tilbury, som jeg er blevet ret vild med. Hendes Easy Eye Palette – Charlotte Darling, og Rock ‘n’ Kohl Pencil i farven Barbarella Brown har jeg brugt disse dage, og hvis man kender mig, så elsker jeg disse bronze too soft looks, som paletten er rigtig god til især soft looks. Rock ‘n’ Kohl Pencil er rigtig og blender nemt ud og ret pigmenteret uden at den er too much matte, som mange andre kan være.

Det sidste produkt er nok det vigtigste dem af alle, som er SPF! Jeg er blevet glad for mærke Thank You Farmer med deres Sun Project Water Sun Cream SPF50. Den koster £18.00 = 147,79 DKK, som er rigtig god pris for 50ml. Den smelter på huden ligeså snart du bruger den, og dette er min nummer to. Jeg vil forsætte med at bruge denne fremover og normalt er jeg ret glad for Organic Sun Face Cream fra Rudolph men her for du mere for pengene. Blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar