ColourPop Eyeshadow Palettes

28. marts 2020

Så kom jeg med på moden eller hvad man nu siger, og bestilte de populær øjenskygger fra ColourPop Cosmetics. Det faktisk ikke første gang, at jeg bestiller fra dem. Men første gang, at jeg bestiller deres øjenskygger og i dette indlæg vil jeg dele pris, fragt, told osv. Jeg viser nok swatches på på min snap story ellers skal jeg nok dele dem herinde soon.

ColourPop 9 Pan Palettes: $12 = 81,50 DKK

Jeg har bestilt 7 ud af 9 Pan Palettes, og de har også mange andre forskellig. Jeg er ikke til de store paletter, så disse er helt perfekte for mig. Jeg har bestilt: Going Coconuts, Mint To Be, Lilac You A Lot, Main Squeeze, Orange You Glad? Just My Luck og Brown Sugar. FRAGT: Når du har shoppet for $50.00 = 339,71 DKK. Så har du fri fragt! Det betale sig, at shoppe for 339,71 DKK også få fri fragt. Det skal lige siges, at jeg købt disse på tilbud som ColourPop kørte, så jeg gav $9.00 for en palette, så sparet lidt ekstra der men det var ikke den store. TOLD: Ja.. ØV! Jeg kom af med 293 kroner i told for 9 paletter og to lip tints, så i alt har jeg betalt cirka 700 kroner for det hele med told. Igen, så betaler det sig i sidste ende der du får meget for pengene. Øjneskyggerne, er i top og blender perfekt af dem som jeg prøvet indtil videre. Til nybegynder, teenager generelt alle der elsker som gerne vil prøve end masse øjenskygger til en god pris, så er ColourPop noget for dig.

HVORNÅR HAR MAN PAKKEN? 14 – 21 dage cirka. Nogle gange kan der gå 10 dage før det er i Danmark og når tolden fanger pakken (sometimes kan man slippe for at betale tolden) men trust me det sker ikke særlig tit, så går der 2-5 dage også får man en besked fra tolden, og når du har betalt det sender de pakken. Så lidt ventetid men det er det hele værd! Jeg kommer til at lave looks, og flere indlæg med disse paletter herinde på bloggen snart. Vi blogges ved soon! Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar