The Best Luxury Eyeshadow Palettes

28. april 2020

(Indeholder affiliate links)

Jeg elsker øjenskygge, og især fra luxury brands. Jeg har også forståelse for, at man ikke vil betale ekstra penge for makeup. Nogle fortrækker bare noget, som virker uden at det er dyrt og andre, som mig selv, elsker makeup, som enten samler eller elsker at prøve noget nyt. I dette indlæg vil jeg dele nogen af mine mest dyre paletter, og dem som er alle pengene værd.

Tom Ford Beauty – Eye Color Quad: 580 kr

Alle ved at Tom Ford Beauty er et luxury brand, og du får hvad du betaler for. Jeg er kæmpe fan, og det er mit yndlings mærke. Derfor har jeg brugt mange penge på det, og elsker hans Eye Color Quad. Her kan du se African Violet & Mink Mirage, som er en af mine yndlings. Mink Mirage er den nye Cocoa Mirage, som desværre er udgået.

Charlotte Tilbury – Luxury Palette of Pops – Pillow Talk: 359,05 kr

Inden Charlotte Tilbury startede sit eget mærke var hun faktisk en del af Tom Ford Beauty, så deres produkter minder meget om hinanden. Jeg har faktisk skrevet om disse produkter i min mini clean haul, og jeg elsker især disse to. Easy Eye Palette – Charlotte Darling er super til dem, som gerne vil prøve hendes øjenskygge og alle skin tones kan bruge den.

RÓEN – 75° Warm Eyeshadow Palette: 316,31 kr

Róen nævnte jeg også i mit mini clean haul. Er man til cleans brands, så skal man helt sikker tjekke dette mærke, og denne øjenskygge er så interessant da den føles creamy, og alligevel ikke helt samme effekt på øjnene. Den virker bedst, når man bruger sine fingre til at varme dem op, og du får glitter som bare shiner igennem.

Chanel Candeur et Experience (268) Eyeshadow Palette: 439,95 kr

Når det kommer til Chanel’s øjneskygger har jeg ikke altid været fan. Men Chanel er kommet ind i kampen med deres nye finish, som virkelig lever op til alle pengene. Især de matte farver er både nemme at blende og pigmenteret på deres unikke måde. Candeur et Experience (268) & 354 Warm Memories. Er mine yndlings!

NARS Cosmetics The Skin Deep Eye Palette: 499 kr

Hvis der er en pallette, som du har set mig bruge all time, er det denne fra Nars, som faktisk ikke kan købes mere herhjemme udover lookfantastic, da paletten er limited edition. Hvis du er dark skin, som mig så vil du elske den. Alle kan bruge den og farvene er perfekt til hverdag. De blender perfekt, og holder på øjnene all day long.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar