Solbeskyttelse Er Vigtig Året Rundt

4. maj 2020

(Indeholder affiliate links)

Jeg siger det tit på min story på snap, at i skal huske SPF hver dag og især nu hvor vi går imod sommeren, så vil jeg skrive det igen. HUSK SPF HVER DAG! Nogle gange så griner folk af mig når jeg siger at jeg bruger solcreme ” Hamsa du jo mørk i forvejen. ” Ja det er jeg. Men jeg bruger SPF hver dag året rundt om det regner eller ej fordi det kan fremkalde cancer, pigmentfejl i ansigtet og rynker. Især pigmentfejl har jeg døjet med fordi jeg er mørk, og min farve kan ændre sig hvis jeg får en bums eller urenheder. Faktisk hjælper SPF også imod urenheder på huden. Jeg elsker solen og varme, men solen sender UV stråler mod os, som slet ikke er sundt for huden. Derfor er SPF vigtigt for alle! I dette indlæg har jeg samlet et par solcreme, som du ville kunne bruge til hverdag. Nogle af dem bruger jeg selv. Husk at rens det af om aften inden du går i seng!

1: COSRX Aloe Soothing SPF 50 PA+++ Sun Cream: 107 kr. Det koreanske mærke, COSRX. Den ultrafugtgivende solcreme høster egenskaberne fra aloe, og trænger hurtigt ind i huden for at forsvare mod solskader og miljømæssige aggressorer, mens den leverer langvarig fugt og hydrering for at efterlade huden glat, komfortabel og genopfyldt

2: Rudolph Care Organic Sun Face Cream SPF 30: 244, 95 kr. En rig og plejende creme, der beskytter den sarte hud i ansigtet optimalt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Alle kan bruge den!

3: Clinique Pep-Start™ HydroRush Moisturizer Broad Spectrum SPF 20: 225 kr. Oliefri fugtcreme, der øjeblikkeligt opfrisker og holder huden blød og behagelig hele dagen. Takket være teknologien HydroRush styrkes fugtbarrieren, og huden bliver bedre til at modstå eksterne stressfaktorer og påvirkninger. Giver huden en sund glød og beskytter samtidig mod solens skadende stråler.

4: Ultrasun Ultralip SPF 30: 54 kr. Ultrasun Ultralip SPF 30 er en høj kvalitets læbepomade designet specielt til at beskytte din sarte trutmund mod elementerne. Yes.. Man kan sagtens få pigmentfejl på sine læber, og jeg har selv prøvet det.

5: Bioderma Photoderm Max Mist SPF 50+: 152 kr. Solsprayen giver optimal UVA-/UVB-beskyttelse mod solens skadelige effekter. Den aktiverer hudens naturlige forsvar og danner et skjold, som blokerer for skadelige UV-stråler. Solbeskyttelsessprayen kan anvendes på selv de mest følsomme hudtyper.

6: Shiseido WASO Color Smart Day Oil Free Moisturizer SPF30: 312 kr. Den intelligente dagcreme, der lægger sig naturligt på huden uden at klistre, tilpasser sig din hudfarve og fremmer din naturlige teint, mens den leverer holdbar fugt. Den farvede formel, som er inspireret af det traditionelle japanske køkken, Washoku, indeholder eksklusiv teknologi fra den nyeste Shiseido-forskning.

7: Thank You Farmer Sun Project Water Sun Cream SPF50: 154,25 kr. Min yndlings, som jeg selv bruger nu. Den smelter i huden med det samme, og giver effekten af glød hele dagen. Når det kommer til SPF så er k-beauty brands en af de bedste i verden til at lave dem.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar