Fenty Beauty Nye “Cheeks out” Cream Blush & Bronzer

7. maj 2020

Jeg har glædet mig til at, få disse produkter hjem. Og endelig kom de, med posten den, anden dag. Jeg er kæmpe fan, af Fenty Beauty. Som er lanceret af Rihanna, tilbage i 2017. Jeg har faktisk, lavet en video, dengang. Som  du, kan se lige her. Jeg har de sidste måneder, skrevet en del om, cream blush og hvor glad,  jeg er blevet for, dem herinde. Så der jeg så at, Fenty Beauty nu også er kommet, med deres var jeg ret hype! Jeg har bestilt to farver i, Blush og en Cream Bronzer.

Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer 265 kr & Cheeks Out Freestyle Cream Blush 180 kr.

Sidste år lancerede, Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer. Som jeg har i farven, Mocha Mami, og det er én af mine, yndlings bronzer. Som ikke er cream,  men powder. Jeg har bestilt den nye, cream bronzer i farven, Toffee Tease. Og jeg må indrømme at, den er mere som, contour i farven, end at den er bronzer. Men jeg er ikke øv over det, da jeg generelt elsker, Cream Contour.  Men, bronzer vil jeg dog ikke, kalde den. Og jeg vil heller ikke, bruge den som bronzer, da den er kold i farven. En bronzer er normalt, varm  i farven. Den er nemt at, blende ud.  Og  man skal IKKE, bruge særlig meget. Hvis man elsker, no makeup look, så er den perfekt til det. Cream blush, har jeg bestilt i to farver: Summertime Wine & Rosé Latte. De er  begge, super flotte til min hudfarve. Nemme at bruge, og blende ud. Det Kan sagtens bruges, før pudder og efter. Det vigtigste er nemlig, når de ikke klister på ens ansigt, eller fjerner alt ens base. De kan også, komme på læberne, som lip tint.

Jeg har brugt Match Stix Matte Skinstick i farven, Espresso. Siden Fenty Beauty, lancerede den i 2017. Og jeg  har brugt, flere af dem op. De har lanceret flere, farver. Og jeg har bestilt den, i farven: Ebony, som er mørkere end Espresso. De er super nemme, at bruge og blende ud. De findes både i, matte og shimmer. Match Stix Matte Skinstick 205 kr.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Love You
  7. maj 2020 at 1:23

  The BEST BLOGGER. PERIOOOODT! ❤️❤️

  • Svar
   Hamsa Yassin
   7. maj 2020 at 1:24

   Love you back <3

 • Svar
  Bronzer For Dark Too Deep Skin – HAMSAYASSIN.DK
  18. juni 2020 at 6:10

  […] mit sidste indlæg skrev jeg om den nye Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer fra Fenty Beauty, så tjek indlægget der for mere info + Cheeks Out Freestyle Cream Blush. Som jeg […]

Skriv en kommentar