Bronzer For Dark Too Deep Skin

18. juni 2020

(Indeholder affiliate links)

Når det kommer til bronzer, så har det været svært at finde nogle når det kommer til dark skin, og det har virkelig irriteret mig long time heh.. Men sidste år kom Fenty Beauty og Benefit Cosmetics endelig ud med nogle, som kunne matche mig. Men i år, så er det gået helt amok, og jeg har både fået fat i den nye Splendour Bronzer fra Makeup Revolution og Glamabronze fra Morphe. Jeg har også Airbrush bronzer fra Charlotte Tilbury på vej, som jeg nok viser i et andet indlæg snart.

Lad os starte med Glamabronze fra Morphe, som kommer i 10 farver og kan købes på deres UK hjemmeside. Der kommer ikke told på. Indpakningen er jeg slet ikke fan af. Den er i pap og føles ret billig synes jeg. Som makeup elsker, som mig selv, synes jeg det er vigtigt at indpakningen er lækker. Produktet er stort og du vil kunne bruge den længe da  man får hele 20g. Man skal ikke bruge særlig meget af det, fordi den er meget pigmenteret og blender helt fint ud. The Splendour Bronzer fra Makeup Revolution har dog en lækker indpakningen i  forhold til Morphe‘s og den har en duft af ananas, så hvis du ikke kan li’ den type duft, så er dette ikke noget for dig. Blender helt fint ud og er ret pigmenteret. Jeg er kæmpe fan af dem!

I mit sidste indlæg skrev jeg om den nye Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer fra Fenty Beauty, så tjek indlægget der for mere info + Cheeks Out Freestyle Cream Blush. Som jeg skrev i starten af indlægget, så lancerede Fenty Beauty, og Benefit Cosmetcis endelig en bronzer, som jeg kunne bruge. Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer i farven Mocha Mami har jeg været ret glad for. Den minder meget om Morphe‘s Glamabronze i farven Supreme. Meget varm i farven i forhold til Benefit‘s Hoola Toasted Bronzer, som er mere naturlig i farven. Den er perfekt til det naturlig look, og det er helt klart en af mine yndlings bronzer af dem alle. Til sidst har jeg Becca‘s Sunlit Bronzer i farven Maui Nights. Alle de andre bronzers, som jeg har nævnt i dette indlæg er matte udover denne, som har en del shine i sig, og jeg bruger den mest som ‘bronze topper’ eller blush. Det er ikke min yndlings bronzer af dem alle, men jeg kan stadig godt li’ den. Er i klar til sommer med masser af bronzie looks?

Makeup Revolution –  Splendour Bronzer: Dark & Deep | Morphe Glamabronze: Supreme & Prodigy | Fenty BeautySun Stalk’r Instant Warmth Bronzer: Mocha Mami | Benefit: Hoola Toasted Bronzer | BeccaSunlit Bronzer: Maui Nights.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

Skriv en kommentar