Masters Matters & Metallics Fra Makeup By Mario

11. oktober 2020

Makeup By Mario har lanceret sit eget makeup mærke. Han er kendt som Kim Kardashian West‘s makeup artist, og de to har de sidste ti år ændret makeup verden med ikoniske looks på Kim. Mario er dygtig og jeg har altid elsket de looks han har lavet. Jeg bestilte Masters Mattes & Maters Metallica. I dette indlæg vil jeg fortælle jer, hvad jeg synes om dem og alt info omkring pris, fragt, told og swatches af de to øjenskygge paletter.

MASTER MATTES & METALLICS EYESHADOW PALETTE: 359.00 kr

Mario er profractional makeup artist. Dette makeup mærke er mest til makeup artister, med kun shimmer & matte paletter hver for sig. Alle kan bruge dem, men indpakningen er jeg ikke selv fan, men det er igen et produkt som er bedst for en makeup artist. Master Mattes er super nemme at bruge og de blender helt perfekt. Jeg har ikke haft problemer med at bruge dem, og farvene kan alle bruge. Master Metallics er fantastisk! De er virkelig ikke for meget, og hvis man gerne vil ha’ dem ekstra shine, så kan man altid bruge spray med dem. Men de er helt klart gode og med forskellige farver.

Jeg købte dem på han’s egen side: makeupbymario, og ved første ordre får man 15% rabat (hvis man tilmelder sig, og det kan du via hjemmesiden) og de sender dig en mail. Jeg valgte at betale told på siden, som var 155 kroner oveni. Det er billigere at betale tolden der end at betale dem til post nord herhjemme. Efter 3 dage så var pakken hjemme foran min lejlighed, så det gik stærkt! Jeg glæder mig til at se hvad han ellers lancerer fremover og jeg er allerede fan.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar