Hvor er min bord biopejs fra?

11. januar 2021

(ANNONCE I SAMARBEJDE MED BIOPEJS – SHOP.DK)

Hi bloggen! Det er så dejligt, at komme tilbage hertil og dette er mit første indlæg i 2021. Som mange af jer ved (hvis du følger min snapchat: hamsayassinyt), så har den sidste måned stået på at rykke rundt herhjemme og jeg er stadig ikke færdig. Min nye bord biopejs er der mange, som spørge ind til, hvor den er fra og den er fra Biopejs-shop.dk. Jeg er blevet så glad for den, og den passer så godt ind til “min nye stil” herhjemme. I kan finde et direkte link til den lige HER.

Inde på deres hjemmeside findes der rigtig mange forskellig bord pejs, og de har nemlig en kategori som hedder “billig bord pejs” der kan I finde nogle til rigtig gode priser. Jeg glæder mig til at hygge med min hele vintrene og generelt, når det bliver aften. Det er så hyggeligt! Blogges ved snart.. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Louise Andersen
  11. januar 2021 at 17:49

  Den er lækker !!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. januar 2021 at 15:12

   ja den er 🙂

Skriv en kommentar