En Snak Om Corona & Vaccinen

19. januar 2021

Hi bloggen! Inden jeg starter dette indlæg, så er det vigtigt for mig og sige at alle har ret til at ha’ deres meninger og det har jeg også. Jeg har aldrig snakket om corona herinde på bloggen. Mest fordi jeg tænker, er vi ikke alle snart mættet af det? Jeg har flere gange delt min mening på story via. Snapchat hvor den ikke altid har været populær hos alle og det har jeg det helt fint med. Da corona startede tilbage i starten af 2020 var jeg skræmt af det hele. Alt var så nyt, og man så hvordan lande som Italien gik helt ned. Jeg fulgt meget med de første par’ måneder og hen mod sommeren stoppede jeg helt med at læse om det, da jeg fik nok og det hele var bare det samme igen og igen. Jeg bemærkede at der dukkede facebook grupper op hvor folk delte nyheder fra udlandet, læger og alt det som medierne herhjemme ikke skriver om (gad vide hvorfor lol). Jeg har brugt flere timer på at læse og søge på det og det gik op for mig, at mange ting ikke helt hænger sammen. Inden jeg forsætter, så det vigtigt for mig at sige at jeg 110% tror på, at corona findes og at den er menneskeskabt. I know.. Folk vil altid sige “du syg i hovedet” hvis man tror på andet end Mette og de andre løgner fra banden. Jeg tror dette er planlagt og corona er en del af spillet. Nej.. Jeg tror ikke at vaccinen har en chip, som kan gøre at de kan styre os, men jeg tror at den er med til at gøre os syge på sigt og det min mening. SÅ nej.. Jeg skal ikke ha’ den vaccine, og pak langt væk med jeres samfundssinds for det ved vi alle sammen er bull shit. Hvorfor er denne SÅ vigtig og hvorfor tog det den kun få måneder? Hvorfor kan man ikke blive dækket hvis man bliver syg af den? Der er så mange ting, som ikke giver mening og jeg er ret sikker på at de ikke fortæller sandheden. Jeg har aldrig haft mistro til politikerne før nu og det er tydeligt at dette bliver styret af de høje magter og Mette og banden er deres postbud. Der er så mange punkter, som jeg kunne nævne som mink, grundloven og det virker, som om at det hele bliver dækket af denne sygdom, som åbenbart er så farlig at vi skal lukkes inde. Jeg er helt all – in på at vi skal passe på de ældre og de syge i samfundet for at undgå de bliver ramt.. Men er dette den rigtig måde at gøre det på? Det helt okay, hvis du mener at jeg helt galt på den og det kan jeg sagtens leve med. Jeg er bekymret for fremtiden, og hvis det ender med at man skal ha’ et vaccinepas for at være en del af samfundet, så er jeg bange for at dette ender rigtig grimt på sigt.


Nok om Corona snak.. Her er der lidt billeder fra nytårsaften hvor jeg hyggede mig med min veninde Maria, hendes datter og hendes veninder. Vi havde en rigtig god aften og selvom det ikke var langt ude på natten og med mange mennesker så var det hyggeligt med dejligt mad og masser af lækre drinks. Jeg håber at i alle havde en dejlig aften! Blogges ved.. Love H

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Mie
  19. januar 2021 at 12:55

  Forstår dig 110%

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2021 at 12:57

   tak <3

 • Svar
  Lars Jensen
  19. januar 2021 at 12:55

  HØRT !!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2021 at 12:57

   !!!

 • Svar
  Silja
  19. januar 2021 at 13:31

  Forstår dig!!

  • Svar
   Hamsa Yassin
   19. januar 2021 at 13:49

   TAK <3

Skriv en kommentar