Min Rutine Med ageLOC Lumispa

8. april 2021

(ANNONCE I SAMARBEJDE MED BYBONDAM.DK)

Jeg har snart haft denne maskine i en måned, og inden jeg viste Jer den frem for Jer i sidste uge på min Snapchat story, så havde jeg testet den i par uger inden. Jeg har altid været glad for maskiner, når jeg renser ansigt og det er jeg også med denne fra ageLOC Lumispa. I dette indlæg vil jeg fortælle om den, og hvorfor jeg er fan.

RABATKODEN: HAMSA15 GIVER 15% RABAT GYLDIG FREM TIL 10/4 HER.

Ved brug af ageLOC Lumispa morgen og aften er mine pore blevet helt vildt mindre, og selvom jeg dobbelt cleanser kan jeg se, at der kommer ekstra snavs med; især om aften. Skincare kit for Normal til Combination skin, som jeg bruger har cleanser med, som er rigtig god at bruge med maskine og ens ansigtet føles ikke tør efter man har brugt maskinen. Man behøver ikke at skifte LumiSpa-silikonehoved, som man skal med andre maskiner. Den kan renses med kågene vand og bruges altid (altid gøre den rent efter brug). Inde på ByBondam er der meget mere information omkring alle hudtyper og maskiner.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

  • Svar
    Mie Amalie
    8. april 2021 at 14:47

    Fedt indlæg!

Skriv en kommentar