De Bedste Concealers I 2021

15. april 2021

(Indeholder affiliate links)

Der findes så mange concealers på markedet. Der er alt fra høj dækning, flydende, cream og meget mere. Jeg har i dette indlæg samlet de 8 bedste concealers, som jeg personligt elsker og har brugt i flere år. Jeg bruger mest concealer til at lysne under mine øjne eller dække pigmentfejl og urenheder. Det er altid godt at have to forskellige farver når det kommer til concealer. En som matcher din hudfarve helt og en der er lidt lysere. Jeg bruger også concealer som base til øjenlåg inden jeg påfører øjenskygge.

Maybelline Fit Me Concealer: 64,95 kr.

Fit Me Concealer er en af de mest kendte concealere på marked og prisen kan alle være med på. En let concealer, som tilpasser sig din hudtone perfekt og dækker rødme, skønhedsfejl og mærker og så er den budgetvenlig!

 MAC Cosmetics Pro Longwear Concealer: 189,95 kr.

Pro Longwear Concealer er en bestseller, som gør det nemt og enkelt at dække urenheder, pigmentpletter og røde plamager, så du får et flot makeuplook. Din makeup holder i op til 15 timer og samtidig føles den let. Mikropigmenterne giver glattere, jævnere hud og kamuflerer urenheder såvel som mørke rander. Denne behagelige concealer er vandfast og smitter ikke af.

NARS Cosmetics Radiant Creamy Concealer: 207 kr.

Min yndlingsconcealer af dem alle. Den kommer i så mange farver og passer perfekt til alle hudtyper. De fleste af jer, som har fulgt med ved, at dette er den concealer jeg altid bruger. Forstærket med innovativ lysspredende teknologi, og denne lette, ultra-fugtgivende concealer blandes ubesværet på huden, leverer medium-til-høj dækning og en naturlig farve for at minimere forekomsten af fine linjer, ufuldkommenheder og tegn på træthed.

Giorgio Armani Luminous Silk Concealer: 297 kr.

Luminous Silk Concealer er designet så den føles komfortabel omkring øjenkonturerne og er ideel til at mindske synligheden af mørke rande. Formlen indeholder mineralpigmenter overtrukket med aminosyrer og kan let tones ind på huden i ansigtet. Med Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation sammen, så kan det slet ikke gå galt.

Glossier Stretch Concealer: 130 kr.

Jeg har faktisk testet Glossier produkter før herinde på bloggen (i kan læse dem her) og, ja du kan godt få Glossier produkter sendt hjem til Danmark uden at skulle betale for told. Hvis man er til no makeup – makeup look, så er Stretch Concealer fra Glossier rigtig god. Den dækker rigtig godt uden at det ligner at man har noget på

Too Faced Born This Way Super Coverage Concealer: 219 kr.

Hvis man ønsker en højtdækkevende concealer, så skal man 110% gå efter Born This Way Super Coverage Concealer. Den dækker alt og er meget fugtgivende. Jeg elsker at bruge den når jeg skal ha’ dækket alt. Med 35 farver, så skulle der være for alle.

L’Oréal Paris Infallible More Than Concealer: 86,11 kr.

Hvis man ønsker en præcis dupe for Tarte shape tape™ concealer, så skal man gå efter denne fra L’Oreal Paris! Den er langt billigere, og det er præcis den samme dækkeevne. Hvis man skal spare penge, så skal man også gøre det.

NARS Cosmetics  Soft Matte Complete Concealer: 207 kr.

Som i nok ved, så er NARS Cosmetics en af mine yndlingsmærker! Især når det kommer til ens base. Softe Matte Complete Concealer er en af mine yndlings de dage hvor jeg ønsker et no makeup – makeup look. Den er ikke mat, som de fleste tænker når de hører matte, men den er mere matte tilpas. Jeg kan ikke leve uden den.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar