The Best Bronzer For Dark Too Deep Skin

25. maj 2021

(Indeholder affiliate links)

SÅ er det ved at være sommer! Men.. Havde du nogensinde tænkt at der ville være så mange muligheder til darker skin tones når det kommer til bronzer i 2021? Sidste år skrev jeg også et indlæg omkring de bedste bronzer for dark skin og det kan i læse her. Det kun blevet bedre! Jeg deler mine yndlings bronzer i dette indlæg.

Juvias Place har lige lanceret Bronzed Duo, og jeg købte ‘Dark & Deep Dark’. Jeg er allerede fan! Du får to i et produkt og det kan jeg personligt selv li. Jeg bruger ofte en lysere bronzer ved næsen i forhold til resten af de steder jeg bronzer i ansigtet. Bronzed Duo koster $18 = 109,92 kr og kan købes hos: Juvias Place (der kommer told på hvis du er uheldig).

The Splendour Bronzer fra Makeup Revolution fik hele nettet til at gå amok! Jeg købte selv ‘Dark & Deep’ og jeg er rigtig glad for den. Jeg bruger farven deep til contour og dark som bronzer. The Splendour Bronzer kan købes hos Beautybay 70,00 kr.

Airbrush Bronzer fra Charlotte Tilbury i farven ‘deep’ er en af mine yndlings! Den er perfekt i farven og den er mere soft i forhold til de andre bronzers. Det jeg mener med det er, at du får et airbrush look, som den også hedder. Airbrush Bronzer kan købes hos asos til 348,00 kr. (Nej der kommer ikke told på, men asos sender fra UK).

Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer fra Fenty Beauty i farven ‘Mocha Mami’ har været en af de første bronzer, som jeg endelig kunne bruge. Det skal siges at den blev lanceret i 2019, så der er sket utroligt meget siden! De er næsten lige kommet med farven ‘Thick Mint’ som er mørkere og jeg bruger dem altid sammen og de er bestemt en af mine yndlings generelt. Kan købes hos Sephora til 269,00 kr. Dior Forever Natural Bronze Powder er en meget naturlig bronzer, og er nok den af alle, som  mest har et “no makeup – makeup look”. Den er ikke slet ikke ligeså pigmenteret som de andre og det er bestemt ikke dårligt for dem, som går efter det look. Kan købes hos Matas til 374,95 kr. ‘Hoola Toasted‘ fra Benefit Cosmetics er en fantastisk bronzer, og farven er perfekt. Men jeg hader indpakningen.. Den bliver jeg aldrig fan af og desværre glemmer jeg at bruge den p.ga det. Kan købes i Sephora til 329,00 kr.

Glamabronze fra Morphe i farven ‘Supreme’ & ‘Prodigy’ €22 =163,60 kr. Hvis man er til en god pigmenteret bronzer, så skal man bestemt gå efter disse fra Morphe! En rigtig god bronzer til en god pris. Jeg er ikke så vild med indpakning lol.. Men det er også mig! Alle kan være med nu også når det kommer til priserne. Har du prøvet nogle af disse bronzer?

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar