Min Hår Rutine Med Olaplex

20. april 2022

reklamelinks*

Hvis du følger mig på Snapchat eller TikTok, så har du efterhånden hørt om min store kærlighed til Olaplex. Jeg har nu brugt dette mærke i et års tid cirka, og jeg kan se en kæmpe forskel med mit meget tykke og tørt hår. Jeg har med tiden fundet den bedste rutine for mig selv. Olaplex er en behandling, der reparerer og forebygger skadet hår. Det er en kur, som du selv kan lave derhjemme uden at tage til frisøren. Jeg vil vise jer min rutine i dette indlæg.

Jeg starter med at putte No.0 Bond Builder først i håret. Jeg lader det sidde i cirka 30 minutter. Det kan beskrives som en slags primer til håret. Efter det så putter jeg No.3 Hair Perfector i, og lader det sidde i håret i cirka 30 minutter også. Det er ikke en hårmaske, selvom den minder meget om det når du putter det på. De to til sammen er meget godt til at reparere håret. Jeg har filmet denne rutine på TikTok hvis du vil se hvordan i en video HER. Efterfølgende hopper jeg i badet og skyller det ud. Jeg påfører – No.4 Bond Maintenance Shampoo og vasker mit hår med det og går ud af badet. Med vådt hår påfører jeg, No.5 Bond Maintenance Conditioner. Jeg lader det sidde i cirka 30 minutter og putter en pose over håret, som jeg også gør med No.3 Hair Perfector.


Det skal lige siges, at jeg vasker mit hår en gang om ugen. Som i måske kan se, så er mit hår vokset meget det sidste stykke tid og det er p.ga disse produkter og derfor elsker jeg mærket så meget. Mit hår er ikke tørt som førhen eller knækker lige så nemt mere. Olaplex er til alt slags hår, så det meget enkelt og nemt for alle.

Nogle gange bruger jeg også No.8 Bond Intense Moisture Mask. Det er en hårmaske, som skulle give ekstra frugt til håret og dette er det eneste produkt af dem, alle som jeg ikke er fan af. Jeg synes ikke helt at den giver mere frugt til håret i forhold til No.5 Bond Maintenance Conditioner, som ikke er en maske, men en conditioner og jeg mixer for det meste bare de to sammen.


Jeg slutter af med No.6 Bond Smoother + No.7 Bonding Oil. Det gør håret så blødt og fugtigt. Jeg bruger No.6 Bond Smoother hver dag og det er den bedste creme til mit hår. Jeg bruger No.7 Bonding Oil et par gange om ugen og man skal ikke bruge særlig meget af det! (Jeg har set hvordan folk bruger den på TikTok, og det er alt for meget!) Til sammen får du stærkt og lækkert hår. Ja Olaplex er ikke de billigste produkter, men det er produkter som virker 110% og jeg kan se en kæmpe forskel. Det er ikke overhypet, det virker og det er rigtig gode produkter. Jeg har linket til hvor det er billigst og med rigtig gode tilbud meget tit, så i kan spare penge. Har du prøvet Olaplex?

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar