The Ultimate Skin Care Routine for Dry Skin

31. maj 2022

reklamelinks*

Jeg har bemærket at mange af mine følgere døjer med dry skin, og jeg er fuldstændig det omvendte. Jeg har oily skin, og er dybt taknemlig for det. Efter så mange år som skin care freak så ved jeg hvad der virker for alle slags hudtyper. I dette indlæg vil jeg dele produkter som er mest til dry skin, og det skal siges at alle kan bruge dem (jeg bruger selv nogle af dem). Jeg vil også lave flere indlæg med andre hudtyper.


CeraVe Hydrating Cleanser: 86 kr

Hvis der er et mærke, som går meget op i dry skin så er det CeraVe! Produkterne er virkelig gode fra dette mærke – og de er bestemt budgetvenlige. CeraVe Hydrating Cleanser er en fugtende cleanser, som ikke lader dig tøre ud efter du har renset ansigtet. Jeg bruger den selv sometimes, og jeg er glad for den.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Serum: 190 kr

La Roche – Posay er også et rigtig godt mærke at kigge efter hvis man døjer med dry og sensitiv skin! Hydraphase Intense Serum er en frugtgivende serum, som ikke er fedtet på ansigtet. *Ikke-parfumeret.*

Drunk Elephant B-Hydra Intensive Hydration Serum: 362 kr

Hvis man er ekstra tør i huden, så har Drunk Elephant lavet denne B-Hydra™ Intensive Hydration Serum. Den holder dig fugtig op til 24 timer, og det er en rigtig god serum. Alle hudtyper kan bruge den!

The INKEY List- 15% Vitamin C and EGF Serum: 129 kr

Jeg siger altid: Brug en god Vitamin – C serum om dagen. En jeg selv bruger og anbefaler til alle er 15% Vitamin C and EGF Serum by The INKEY List. Den er budgetvenlig og har op til 15% Vitamin C. Efter du har vasket ansigtet om morgenen, så brug to pump af 15% Vitamin C and EGF Serum og slut af med en cream som indeholder SPF.

Fenty Skin Fat Water Pore Refining Toner Serum: 239 kr

En af mine yndlings produkter de sidste to år, og hvis du følger mig på Snapchat, så har du måske bemærket at jeg har brugt Fat Water Pore Refining Toner Serum op til flere gange. Det er en toner og serum i et produkt, som både giver fugt og hjælper på dark spots og med at mindske porer på sigt. Det er et nemt produkt at bruge, især hvis man ikke er til de lange rutiner og det skal være enkelt, men virker!!

CeraVe Moisturising Lotion for Dry to Very Dry Skin: 129 kr

Endnu et produkt som jeg selv har snakket meget om førhen. I et indlæg fra 2020 her på bloggen, som hedder The Best Facial Moisturizers For Dry Skin nævner jeg også CeraVe Moisturising Lotion for Dry to Very Dry Skin. Det er absolut en af mine yndlings produkter, som jeg bruger til hele kroppen, ansigtet og håret! Ja du læst rigtigt! Du kan sagtens bruge den som lotion til tørt hår. Selvom der står dry to very dry skin, så kan alle bruge den.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream: 258 kr

First Aid Beauty er også et af de mærker, som er kendt for at ha’ mange fugtgivende produkter – især til sensitive hudtyper. En af deres bestseller er Ultra Repair Cream, som fugter og hjælper på kløende og irriteret hud.

Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream: 448 kr

Drunk Elephant laver nogle rigtig gode produkter, og selvom de er lidt op i prisen, så er det pengene værd. Hvis man har muligheden for at købe dem, så vil du bestemt ikke fortryde det. Selvom jeg er oily skin, så har jeg stadig brug for fugt.  Lige for tiden bruger jeg selv Lala Retro Whipped Cream i min aften rutine, så jeg kan få alle de gode African oils, som den indeholder.

Neutrogena Hydroboost SPF Moisturiser: 117 kr

Hvis der et produkt, som jeg ikke kunne er undvær så var det solcreme! Jeg har skrevet herinde før, at solcreme er det vigtigste produkt altid! Jeg bruger SPF året rundt og det er vigtigt! Denne Hydro Boost City Shield SPF Moisturiser er meget frugtgivende og rigtig god til tør hud. Den har SPF 25, og den er oliefri. Tilstopper ikke porerne!

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 Soothing Repairing Balm: 121 kr

Hvis der er et produkt der er et mirakel, så er det Cicaplast Baume B5 Soothing Repairing Balm. Det er en rigtig tykt creme, som på magisk vis hjælper på tørhed og kløende eller hvis man får knopper efter man har barberet sig. Jeg bruger den som et SOS produkt, og den hjælper rigtig godt. Kan anvendes på krop, ansigt og læber. Undgå øjenområdet. Anvend to gange dagligt på vasket og tørret hud. Kan anvendes i et generøst lag.


► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT X FØLG MIN TIKTOK

 • Svar
  Anna
  31. maj 2022 at 13:02

  TAK HAMSA ! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   31. maj 2022 at 19:05

   <3

 • Svar
  Mie
  31. maj 2022 at 13:05

  <3 <3 tak

  • Svar
   Hamsa Yassin
   31. maj 2022 at 19:06

   😀

 • Svar
  Alex
  31. maj 2022 at 17:13

  Please post mere på bloggen
  🙂 !! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   31. maj 2022 at 19:06

   I’M BACK

 • Svar
  maria
  3. juni 2022 at 10:06

  love it !

Skriv en kommentar