KNÆK – CANCER UGEN ♥

21. oktober 2013

Knækcaner.tv2.dk

I kan støtte ” knæk-cancer ugen” HER.

Hej bloggen. Nu er det tid til ” Knæk-cancer ugen” igen og som i godt ved at årsagen til de fleste dør idag, er p.ga kræft. Nu kan vi alle sammen stå sammen og gi’ 150 kroner til knæk cancer. Jeg vil med glæde hjælpe i denne sag, jeg kender rigtig mange mennesker som har haft cancer tæt på sig og jeg bliver så ked af det hvergang jeg høre om det. Nu skal kræft simpelthen bare DØD selv! Sygdommen har taget alle for mange menneskeliv med sig og sådan skal det ikke forsætte mere. Hjælp Knækcancer i denne uge. Husk at se “knæk-cancer showet” lørdag på tv2 fra kl. 20:oo.

 • Svar
  Emma
  21. oktober 2013 at 17:40

  Åhhh ja.. Så sandt, så sandt! Alle burde virkelig støtte op af denne sag!

  Elsker virkelig dit design! Der er sååå utrolig lækkert. Er helt vild med det! Har du selv lavet det? Og hvordan? 🙂

  xx Emma

  Ps. Ville være lækkert, hvis du lige vil smide en kommentar på min blog, når du har besvaret min kommentar 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. oktober 2013 at 17:43

   Hej søde.
   design til min egen blog? Og ja, vi skal stå sammen! Og knæk cancer..
   tjekker din blog nu.. kram herfra!

   • Svar
    Emma
    21. oktober 2013 at 17:54

    Ja, tænkte på hvilket program, webside eller lign., som du har brugt, til at lave designet til din blog med 🙂

    Synes nemlig det er utrolig lækkert, og kunne godt bruge et lidt anderledes design til min egen blog, og da jeg ikke helt synes om design-redigeringprogrammet i Blogger, tænkte jeg, at jeg ville prøve noget andet 🙂

 • Svar
  Emma
  21. oktober 2013 at 17:40

  Åhhh ja.. Så sandt, så sandt! Alle burde virkelig støtte op af denne sag!

  Elsker virkelig dit design! Der er sååå utrolig lækkert. Er helt vild med det! Har du selv lavet det? Og hvordan? 🙂

  xx Emma

  Ps. Ville være lækkert, hvis du lige vil smide en kommentar på min blog, når du har besvaret min kommentar 😉

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. oktober 2013 at 17:43

   Hej søde.
   design til min egen blog? Og ja, vi skal stå sammen! Og knæk cancer..
   tjekker din blog nu.. kram herfra!

   • Svar
    Emma
    21. oktober 2013 at 17:54

    Ja, tænkte på hvilket program, webside eller lign., som du har brugt, til at lave designet til din blog med 🙂

    Synes nemlig det er utrolig lækkert, og kunne godt bruge et lidt anderledes design til min egen blog, og da jeg ikke helt synes om design-redigeringprogrammet i Blogger, tænkte jeg, at jeg ville prøve noget andet 🙂

 • Svar
  Luise
  21. oktober 2013 at 18:08

  Skat, synes det så fedt alt det du skriver om. Du tør sige alt det andre ikke kan. Du hjælper så mange på alle måder. Bare det at man læser så mange piger der fortæller hvor bedre dage de får ved at læse dine opslag, det varmer sgu at du hjælper andre. Du skal være så stolt af dig selv! Du blogger om så mange fantastiske ting og er så god til at sætte ord på tingene. Noget vi andre ikke kan men så det godt vi har dig <3 . Du er kommet så langt her i livet blot ved at være dig selv, så sejt eftersom alt det modgang du har haft. Husker tydeligt alle de gange hvor i har ringet da vi var meget yngre fordi folk var efter dig. Var der med det samme . Vil jeg altid være <3 ! Og stor respekt for du får folks øjne op for dette emne. Det så vigtigt da det fylder i rigtig manges liv. Kender så mange der har tabt kampen men kender heldigvis også mange der har vundet den. Alt i alt skal du være stolt over alt du har opnået og gør for andre . Love <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. oktober 2013 at 18:13

   Du så dejlig mus! Tak for alt det støtte. Du er sådan en dejlig pige <3 Tusind tak!

 • Svar
  Luise
  21. oktober 2013 at 18:08

  Skat, synes det så fedt alt det du skriver om. Du tør sige alt det andre ikke kan. Du hjælper så mange på alle måder. Bare det at man læser så mange piger der fortæller hvor bedre dage de får ved at læse dine opslag, det varmer sgu at du hjælper andre. Du skal være så stolt af dig selv! Du blogger om så mange fantastiske ting og er så god til at sætte ord på tingene. Noget vi andre ikke kan men så det godt vi har dig <3 . Du er kommet så langt her i livet blot ved at være dig selv, så sejt eftersom alt det modgang du har haft. Husker tydeligt alle de gange hvor i har ringet da vi var meget yngre fordi folk var efter dig. Var der med det samme . Vil jeg altid være <3 ! Og stor respekt for du får folks øjne op for dette emne. Det så vigtigt da det fylder i rigtig manges liv. Kender så mange der har tabt kampen men kender heldigvis også mange der har vundet den. Alt i alt skal du være stolt over alt du har opnået og gør for andre . Love <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   21. oktober 2013 at 18:13

   Du så dejlig mus! Tak for alt det støtte. Du er sådan en dejlig pige <3 Tusind tak!

Skriv en kommentar