UPDATE // WEEKEND TIME!

13. december 2013

FRIDAY D. 13

 

Hej bloggen. Idag er det jo fredag d. 13 og er det ikke det man forbinder med ” ulykke” noget? Men sådan er dét heldigvis ikke her, jeg har det super godt idag! Smiler stort og jeg er glad. Igår havde jeg besøg af min gode veninde Luis som jeg virkelig er kommet tæt på med tiden, jeg holder utrolig meget af hende og vi har en masse tilfælles! I morges snakket jeg i telefon med Jackie Navarro kender i hende? Hun er model og er en af de største blogger i Danmark og super fin dame! Hun har forresten lige været på tv hvis i så programmet ” Kræsne købere” Vi havde en hyggelig og spænende samtale som jeg nok skal skrive mere om senere hen. Kan i huske min første  NUDE PINK BOTTLED ATTITUDE LIPGLOSS fra dorphhage? Hvor dér stod ” Hamsa på den ene side og den anden side stod dér Diamonds blog? ” Idag kom dér en ny en til mig – og valgte teksten ” fighter” denne gang. Hvilket jeg ser mig som.. En fighter! Men jeg fik trænet lidt idag og handlet ind ved netto og det blev til en lækker lasagne med mixet salat! Og nu skal dér hygges.

 

1461209_321449387995751_899168000_n

 

Kunne du tænke dig sådan en? Med eget navn og tekst + valgfri farve? SÅ kan du vinde et  HER.

foto (6)

    Skriv en kommentar