UDRENSNING TE // THE BEST!

14. januar 2014

Hey Honeys  ♥

Jeg elsker te og dér findes jo en masse slags nu til dags. Men en af de sundeste af slagsen af denne her, jeg har selv brugt den par gange før og det hjælper faktisk! Du taber  ikke bare af det sådan men det kan hjælpe på sigt. Udrensning te: Renser hele dit mavesystem og måske lyder det ikke så lækkert at man skal sidde på WC par gange, men er det ikke bedre at få de ting ud af kroppen så ens vægt kan falde ned? Sådan har jeg det ihvertfald! Det smager af blade synes jeg? Ikke lige den bedste smag i verden.  Det kan købes overalt – især  hos de dér ” vine butikker ” eller nok også normale butikker. Her kan du følge med hvordan du skal gør’ det i step.

foto 4 (17)

Det super vigtigt at i husker og købe ” te /filer ” Det kan købes overalt – SÅ i kan putte te’en i.

foto 2 (39)

Den kan ikke lukkes helt – Men når den bliver våd kan den rulles rundt.

foto 3 (19)

 • Svar
  UDRENSNING TE // THE BEST! · Selected Bloggers
  14. januar 2014 at 12:35

  […] Jeg elsker te og dér findes jo en masse slags nu til dags. Men en af de sundeste af slagsen af denne her, jeg har selv brugt den par gange før og det hjælper faktisk! Du taber ikke bare af det sådan men det kan hjælpe på sigt. Udrensning te: Renser hele dit mavesystem og måske lyder det ikke så lækkert at man skal sidde på WC par gange, men er det ikke bedre at få de ting ud af kroppen så ens vægt kan falde ned? Sådan har jeg det ihvertfald! Det smager af blade …read more […]

 • Svar
  UDRENSNING TE // THE BEST! · Selected Bloggers
  14. januar 2014 at 12:35

  […] Jeg elsker te og dér findes jo en masse slags nu til dags. Men en af de sundeste af slagsen af denne her, jeg har selv brugt den par gange før og det hjælper faktisk! Du taber ikke bare af det sådan men det kan hjælpe på sigt. Udrensning te: Renser hele dit mavesystem og måske lyder det ikke så lækkert at man skal sidde på WC par gange, men er det ikke bedre at få de ting ud af kroppen så ens vægt kan falde ned? Sådan har jeg det ihvertfald! Det smager af blade …read more […]

 • Svar
  Funda
  14. januar 2014 at 16:56

  Omg , skal sku prøves !! :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. januar 2014 at 17:36

   What? Hehe 🙂

   • Svar
    Funda
    14. januar 2014 at 21:49

    Skal prøve det Hehe 😀 lyder ubehageligt men stadig ville tabe mig :’D

 • Svar
  Funda
  14. januar 2014 at 16:56

  Omg , skal sku prøves !! :O

  • Svar
   Hamsa Yassin
   14. januar 2014 at 17:36

   What? Hehe 🙂

   • Svar
    Funda
    14. januar 2014 at 21:49

    Skal prøve det Hehe 😀 lyder ubehageligt men stadig ville tabe mig :’D

Skriv en kommentar