NEW IN: JEG FÅR ALDRIG NOK AF MILK_SHAKE..!

februar 9, 2015

(I kan købe Milk_Shake produkter landet over – Skriv til Milk_Shake Danmark på facebook, og få dem hjem til din frisør salon)

Hej bloggen! Jeg har efterhånden skrevet om Milk_Shake mange gange efterhånden, og det vil jeg blive ved med altid! Hehe.. Jeg bruger faktisk næsten kun disse produkter til håret! Min samarbejdspartner, og gode ven Kim, som er Milk_Shake ekspert i Danmark har profilen Milk_Shake Danmark, og hvis i er interessede i, at få fat i de produkter, så kan i altid skrive til ham der! Milk_Shake forhandler nemlig kun hos frisører, så produkterne i bestiller kommer ud til jeres frisør salon. Jeg KAN ikke leve uden conditioning whipped cream..! Jeg bruger det hver gang, jeg har været i bad. I kan også finde Milk_Shake Danmark inde på instagram, og følge med omkring de nye nyheder, som kommer – og i kan godt glæde jer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg har efterhånden prøvet næsten alle produkter fra Milk_Shake, og for tiden bruger jeg Curl Passion Shampoo, og som maske bruger jeg Integrity Intensive Treatment. Efter badet bruger jeg min højt elskede Conditioning Whipped Cream, og efter det bruger jeg Curl Passion Designer, og jeg siger jer – man får de flotteste krøller ud af det! Til sidst bruger jeg Glistening Argan Oil, super lækker olie til håret!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

I samarbejde med Milk_Shake Danmark, og Kim min gode ven!

 • Reply
  Sofie
  februar 9, 2015 at 4:27 pm

  Man kan købe milk_shake på (næsten) alle hjemmesider med hårprodukter ❤️ Sikkert også billigere end i frisøren ❤️❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   februar 9, 2015 at 5:50 pm

   Det kan godt være – Men på nettet har de ikke alle produkterne fra Milk_Shake 🙂 <3

 • Reply
  Sofie
  februar 9, 2015 at 4:27 pm

  Man kan købe milk_shake på (næsten) alle hjemmesider med hårprodukter ❤️ Sikkert også billigere end i frisøren ❤️❤️

  • Reply
   Hamsa Yassin
   februar 9, 2015 at 5:50 pm

   Det kan godt være – Men på nettet har de ikke alle produkterne fra Milk_Shake 🙂 <3

Leave a Reply