HVORDAN GÅR DET SÅ DERUDE..?

22. januar 2017

Hi guys! Nu har jeg ikke blogget gennem de sidste par dage og sådan er det bare sometimes heh.. Jeg er blevet bedre til ikke at lade det stresse mig ekstremt meget og jeg laver jo også YouTube, så det hele skal passe sammen. Når ja så er der jo også Instagram, Snapchat, Facebook og wow.. Det er helt vildt hvor mange steder man skal opdatere, og det er sgu ikke altid man orker det.= SE MINE NYESTE VIDEOER INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER..!

Jeg er ved at komme over mig efter alt det her med flytning og jeg er næsten kommet på plads.. Jeg havde IKKE regnet med at der skulle gå så lang tid før at jeg var færdig, men altså sådan er det nu bare. Jeg har været lidt små syg og jeg starter igen i fitness helt seriøst i den kommende uge. Jeg har haft meget svært ved at sove det sidste stykke tid og det har jeg stadig og jeg er som sagt meget sensitiv og skal vende mig til mange af tingene og det er helt forståeligt hvis i ikke forstår det. Jeg sidder bare og skriver hvad mine tanker falder i lige nu, og det er dejligt at kunne skrive uden at planlægge et indlæg you know heh.. Jeg prøver på at være glad og her i vinteren er jeg ekstremt deprimeret og det kommer som et chok for mig hver gang hm.. Jeg føler jeg bliver nødt til at håndtere det – men jeg bliver aldrig fan af vinter. Jeg kommer til at blogge normalt igen fra den kommende uge!! Blogges ved.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT


    Skriv en kommentar