FREDAG D. 14/ 02 / 14

14. februar 2014

Hey Honeys!

Update/today: Jeg hygget mig igår med Morten, og vi havde en stille og rolig aften med en masse film. Jeg faldt allerede i søvn ret tidligt og vågnet tidligt! Men jeg fik dog sovet en time eller to efter Morten tog hjem. Jeg laver ikke dét store idag, jeg dovner faktisk bare? Jeg så træt! Jeg trænet hurtigt igår og jeg skal ha’ trænet nu  her om ikke så længe. Jeg har lagt og tænkt meget idag! Jeg savner sgu sommeren! Jeg så billeder fra sidste sommer og fik bare helt vildt  lyst til sommer! Kender i det? Når.. Dér  jo alligevel ikke så længe til og jeg må bare ha’ mig en flot krop i år! ( I hope) Jeg skal faktisk ikke lave det store idag/ i aften, jeg skal ha’ handlet ind og lave mad. Jeg updater senere i aften! Husk med masser af kærlighed! Det jo Valentins day   

tumblr_mh34y3n0W21qmd3sto1_500

    Skriv en kommentar