HUSK SOLECREME..!? (JUHLDAL)

maj 26, 2014

Hej bloggen!

Det er jo snart sommer og det betyder at vi alle skal huske at bruge solcreme! Vist i godt at, rigtig mange mennesker desvære for konstateret hudkæft hvert år herhjemme i Danmark? Det er super skræmmende og tænker på! Jeg må ærligt, indrømme at jeg aldrig rigtigt har brugt solcreme og det vil jeg til at lave om på nu! Selvom at jeg er mørk i huden og kan tåle solen meget mere end ” lyse” mennesker kan – er det dog stadig vigtigt at jeg bruger solcreme! Jeg har søgt rundt på google og fandt dette mærke ” Juhldal ” som skulle være rigtigt godt og har fundet sted siden 1970.. Det vildt nok ikke?! Nu har jeg også brugt det et par gange, og skal allerede ha’ mere snart!! Hehe, jeg soler mig fordi at det er sundt for mit hud + at det hjælper på alle de dumme strækmærker jeg fik efter mit kæmpe vægttab! Jeg håber at i husker at bruge solecreme! Os i år!

Factor 10 /  HER – Factor 15 /  HER / Factor 20 / HER  / After- Sun / HER.

foto 1

foto 2

De var så søde at sende en ekstra lille gave med til mig! Deres HåndcremeFace & Body Oil og FaceSerum AntiPollution.. Det er must have! Skal så meget ha’ det igen, jeg er så glad for disse produkter! Det er godt nok længe siden at, jeg virkelig har elsket at bruge det samme produkter i  flere omgang!

foto 3

foto 5

I samarbejde med: Juhldal.

 • Reply
  Tina Jensen
  maj 26, 2014 at 11:29 am

  Årrrrh hvorfor har jeg lige købt solcreme, skal til USA og Mallorca i år så er nød til at bruge solcreme :(<3

  • Reply
   Hamsa Yassin
   maj 26, 2014 at 1:25 pm

   Det godt at du har fået købt noget af det!! Er slet ikke misundelig på dine rejser! 😉 <3

 • Reply
  Tina Jensen
  maj 26, 2014 at 11:29 am

  Årrrrh hvorfor har jeg lige købt solcreme, skal til USA og Mallorca i år så er nød til at bruge solcreme :(<3

Leave a Reply