VENINDE – LOVE AND NEW IN..

3. juli 2014

Hej bloggen.

Har i det godt derude? Dagen idag startet ud med, at jeg stod op og bare fjollet rundt herhjemme. Ved 13-tiden, smuttet jeg ned i byen og mødtes med Bettina – som er en, af mine gode veninder igennem mange år nu. Vi har desværre bare ikke ses så meget her på det sidste stykke – tid ØV! Men vi er ved, at finde hinanden igen og det er bare dejligt! Kender i ikke til det? Når jeg er sammen med Bettina, føler jeg mig ekstremt afslappe.. Hun er virkelig et dejligt menneske! Tak for idag, skønne dig! Jeg shoppe KUN lidt idag.. hehe! Jeg fandt et par’ mega fede sko inde ved, Bianco Footwear til kun 100. kroner! De var faldet i pris fra 499! Mega meget, SALE dér! Elsker bare, at man kan finde fede ting til et billigt pris.. Jeg fik også lidt nyt makeup, som Bettina er fan af og det skulle da også lige prøves! I kender vel til elf cosmetics? Mega billigt også! Fandt det inde hos Matas.. Det blev til en Blush Brush and  Baked Bronzer, i love it! Har i også fundet end masse sale her i sommeren?

Vi fik også en lækker frokost hos Restaurant Emmas.. Super lækre sandwichs! Min var med laks og rejer.. Selvom deres milkshake’s, ikke er det sundeste – smagt det bare, så godt! Det ikke så tit, at jeg får det faktisk.. Vi hygge os og fik snakket en del igennem inden, at vi tog videre hjem til mig.

foto 1 (2)

foto 2 (2)

foto 3

Mine nye sko.. In’ love! Er så vilde med dem! Hvad synes i? KUN 100-, KRONER! Der er end masse udsalg, hos Bianco pt!

foto 4

foto 1 (1)

foto 5

elf cosmetics.. Jeg fik også, købt mig en rulle deodorant fra Nivea. Frisk og let duft. Har ikke en yndlings rulle deodorant, jeg finder altid bare en ny, som jeg synes om.

foto 3 (1)

foto 2 (1)

 • Svar
  Louise Søndergaard Larsen
  3. juli 2014 at 14:58

  Det lyder super hyggeligt, maden ser også gost ud! Men ja den der elf bronzer hvad kostede den? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   3. juli 2014 at 15:42

   Den kostede kun 20 kroner! 😮

   • Svar
    Louise Søndergaard Larsen
    4. juli 2014 at 7:43

    Wow hvor biligt! DEn må jeg nok eje <3

 • Svar
  Louise Søndergaard Larsen
  3. juli 2014 at 14:58

  Det lyder super hyggeligt, maden ser også gost ud! Men ja den der elf bronzer hvad kostede den? 🙂

  • Svar
   Hamsa Yassin
   3. juli 2014 at 15:42

   Den kostede kun 20 kroner! 😮

   • Svar
    Louise Søndergaard Larsen
    4. juli 2014 at 7:43

    Wow hvor biligt! DEn må jeg nok eje <3

Skriv en kommentar