TORSDAG MED ET SURT OPSTØD..!? + DET NYE PROGRAM SOM JEG ER MED I..!

16. oktober 2014

HVAD FUCK SKAL DER SKE..!? Nu har jeg selv en del følgere på instagram, facebook og her på bloggen.. Og så kører det jo også godt på YouTube! Jeg er dybt rystet over, hvordan andre skriver til hinanden på herinde på de sociale-medier!? Jeg får selv de vildeste hate-beskeder nogle gange.. Hvilket jeg ikke vil komme særlig meget ind på, da jeg snart er med i et nyt program som hedder ” Net-Haderne” GLÆD JER! Jeg har virkelig lyst til at poste en masse som jeg ser på nettet.. F.eks. kan en 11 årige lille pige kommenter på en anden “kendis” instagram-profil.. Måske kan den lille pige ikke helt stave.. Hvilket er helt okay, da ikke alle er lige gode! Så kommenter andre til den lille pige, som om hun er ordblind “kan du ikke stave din lille unge” af ældre folk, endda folk som er ældre en mig! Den måde folk bliver hængt ud på.. Jeg er faktisk mundlam. Jeg er efterhånden vandt til at blive svinet til på de sociale-medier, og det tager jeg ikke så tungt længere… Jeg skæmt af, at jeg bare tager det som en selv-følge! Jeg har selv valgt at blive offentligt person, så det okay, at andre sviner en til, uden grund” Det er faktisk ret uhyggeligt at tænke på! Voksne som sidder og sviner hinanden bag skærmen og bruger ord som luder, so og dø. F.eks. når Ekstra Bladet, BT osv. poster noget nyt, sidder der ældre og sviner hinanden til..!? Hvis de ældre gøre det selv, så det klart at de yngre også gøre det! Jeg ved ikke hvad man kan gøre ved det.. Men jeg håber, at det nye program som jeg deltager i, kan få folk til at tænke sig om.. Ha’ en dejlig aften!

| HUSK AT SE MIN NYE YOUTUBE  VIDEO “ GØR DIG KLAR MED MIG  LET’S TALKHER |

foto 1 (2)

 • Svar
  Emilie
  17. oktober 2014 at 12:08

  Hej Hamsa. Jeg har oplevet akkurat det, som du skriver om. Det er godt, at du sætter fokus på det, da det virkelig er et stort problem:(. Men glæder mig til at se det program, som du er med i:). Det bliver mega fedt!!
  Emilie.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   17. oktober 2014 at 13:08

   Hej Emilie! Ja puhaaa! Det glæder mig også! Er du okay? <3

 • Svar
  Emilie
  17. oktober 2014 at 12:08

  Hej Hamsa. Jeg har oplevet akkurat det, som du skriver om. Det er godt, at du sætter fokus på det, da det virkelig er et stort problem:(. Men glæder mig til at se det program, som du er med i:). Det bliver mega fedt!!
  Emilie.

  • Svar
   Hamsa Yassin
   17. oktober 2014 at 13:08

   Hej Emilie! Ja puhaaa! Det glæder mig også! Er du okay? <3

 • Svar
  Emilie
  17. oktober 2014 at 18:08

  Tak fordi du spørger, men ja er ok:). Veddu hvad dato programmet bliver sendt?

 • Svar
  Emilie
  17. oktober 2014 at 18:08

  Tak fordi du spørger, men ja er ok:). Veddu hvad dato programmet bliver sendt?

Skriv en kommentar