SMOOTHIE LOVE IN’ FRIDAY..!

17. oktober 2014

Hej bloggen!

Nyder i det sidste af ferien? Jeg nyder lige denne lækre smoothie! I kan altid finde opskriften herinde på bloggen, og jeg har faktisk engang lavet en video med denne smoothe før inde på min YouTube-kanal.. I finder videoen lige HER. Herhjemme står den på oprydning, vask -tøj. wuhu..!? Har været ude at handle ind til lækkert aftensmad! Tror jeg poster det inde på min instagram-profil (Hamsayassindk) Ellers regner jeg stærkt med at i høre fra mig herinde senere! Vi blogges ved.

 • Svar
  Bolette
  17. oktober 2014 at 18:11

  Hahaha!!! Hvor er det en sjov video:). Har prøvet din opskrift- mega god!:)

 • Svar
  Bolette
  17. oktober 2014 at 18:11

  Hahaha!!! Hvor er det en sjov video:). Har prøvet din opskrift- mega god!:)

Skriv en kommentar