EN WEEKEND MED ORKAN OG EN SØD VENINDE!

januar 10, 2015

Holy shit! Det blæser, og stormer D.A.U.A – jo..!? Jeg skal ihvertfald ikke ud i det her vejr! Jeg ville ha’ trænet i dag, men det rykker vi altså bare til i morgen.. Hah! Jeg har jo, også besøg af Lucia, som skal være her i hele weekenden, og jeg har fucking meget savner den pige jo! Vi slapper bare helt vildt meget af, og hygger os med massere af slik, chips, og pizza..! Man må sgu godt nogle gange altså. Jeg kunne ikke sove i nat fordi, at jeg næsten aldrig mere får slik, så min krop gik helt amok! Jeg blev så hyper, og faldt faktisk i søvn i morges…

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

Det super dejligt, at være sammen hende igen! Vi har ikke set hinanden siden Juni-måned, og der skal bestemt ikke gå, så lang tid næste gang! Jeg kalder hende altid for ” Santa Lucia” Haha.. Og ja hun hader det! Vi skal bare se noget film i aften, og bare hygge tror jeg.. Disse weekender er jeg altså bare kæmpe fan af! Udover alt det usunde hahha..!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

| HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL #MODEBLOGPRISEN 2015 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER |

Processed with VSCOcam with t1 preset

Processed with VSCOcam with t1 preset

 • Reply
  Lucia
  januar 10, 2015 at 6:20 pm

  Haha skat de billeder ! Men som jeg sagde igår er det skønt at være her igen!
  Det dejligt at se dig igen og være i dit selskab! <3
  Du er pisse dejlig!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 10, 2015 at 6:23 pm

   Du er dejlig skat!!!! 😀 Elsker dig!!

 • Reply
  Lucia
  januar 10, 2015 at 6:20 pm

  Haha skat de billeder ! Men som jeg sagde igår er det skønt at være her igen!
  Det dejligt at se dig igen og være i dit selskab! <3
  Du er pisse dejlig!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 10, 2015 at 6:23 pm

   Du er dejlig skat!!!! 😀 Elsker dig!!

 • Reply
  Naja
  januar 10, 2015 at 8:49 pm

  Det ser såå hyggeligt ud, jeg vejer ikke så meget så jeg falder næsten når det blæser<3

 • Reply
  Naja
  januar 10, 2015 at 8:49 pm

  Det ser såå hyggeligt ud, jeg vejer ikke så meget så jeg falder næsten når det blæser<3

Leave a Reply