PUHA… JEG HAR SÅ MEGET PÅ HJERTET! (LIVET)

januar 8, 2015

Jeg har så meget på hjertet lige nu! De sidste par’ dage af mit liv har været ret øv.. Ja, og sådan er det sgu fucking bare nogle gange altså! Men jeg har lagt det lidt på hylden lige nu, og jeg er faktisk glad igen.. Jeg ved ikke hvad jeg faktisk skal skrive lige nu…? Fordi jeg bare har lyst til, at vær’ ærlig overfor jer (som altid) Og bare fortælle jer det hele! Men nogle gange bliver man altså bare nød til, at la’ vær med at dele alt udefra, at det hele skal kunne gå fra begge veje! Men jeg lover jer, at på et tidspunkt, så fortæller jeg jer, præcis om det ender lykkeligt eller kaos haha.. Men i dag er humøret i top, og jeg er faktisk super GLAD! Der jeg fik fri fra skole, så tog jeg over og trænet (gav den max gas!) Jeg regner med, at jeg laver min første “sundhed / trænings” video inde på min YouTube-kanal i februar-måned! Jeg skal også til at finde ud af hvad jeg ha’ på til Mode blog prisen, som er næsten lige om lidt..?! Har du husket, at stemme på mig? hvis ikke, så vil jeg bare være så taknemlig! I kan stemme på mig lige HER. Jeg spiser faktisk, super sundt fortiden og her er en af  mine daglig måltider efter træning. Havgryn med blåbær + mælk (jeg drikker altid skummemælk & mini mælk) Så det kan i jo selv helt bestemme hvis i vil prøve det af! Jeg elsker det, og det smager bare så fucking godt altså!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

I morgen får jeg besøg af min veninde Lucia, som jeg havde med i København i juni – måned der jeg var på optagelser den weekend og vi boede på den lækker hotel (The Sqaure) Vi har ikke set hinanden siden! Shit hvor jeg bare savner hende altså.. Hun sidder lige nu i Tenerife, og flyver hjem til Danmark i morgen hvor hun direkte tager toget herhjem til mig! Hendes familie bor dernede, og hun har nemlig holdt jul/nytår  hos dem i år. Jeg glæder mig til en hel weekend med hende!!

foto 1 (4)

 • Reply
  Lucia
  januar 8, 2015 at 5:50 pm

  Min elskede skat! Glæder mig sindsygt meget , bliver skønt at være sammen med dig igen og er klar på en skøn weekend! <333
  I LOVE YOU!!!
  Savner dig endnu mest :*

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 8, 2015 at 6:00 pm

   Kan kun glæde mig til imorgen min skat! Venter på dig! Haha! Fuck jeg elsker dig! <3

 • Reply
  Lucia
  januar 8, 2015 at 5:50 pm

  Min elskede skat! Glæder mig sindsygt meget , bliver skønt at være sammen med dig igen og er klar på en skøn weekend! <333
  I LOVE YOU!!!
  Savner dig endnu mest :*

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 8, 2015 at 6:00 pm

   Kan kun glæde mig til imorgen min skat! Venter på dig! Haha! Fuck jeg elsker dig! <3

 • Reply
  Naja
  januar 8, 2015 at 7:48 pm

  Elsker at være glad! Ville ønske man kunne være det vær dag!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 8, 2015 at 8:27 pm

   Du har så meget ret! Det vil jeg også ønske <3

 • Reply
  Naja
  januar 8, 2015 at 7:48 pm

  Elsker at være glad! Ville ønske man kunne være det vær dag!

  • Reply
   Hamsa Yassin
   januar 8, 2015 at 8:27 pm

   Du har så meget ret! Det vil jeg også ønske <3

 • Reply
  Milena
  januar 17, 2015 at 10:39 am

  Hej Hamsa hvor er din seje kampe fra? x

  • Reply
   Milena
   januar 17, 2015 at 10:39 am

   Ups haha lampe mente jeg

 • Reply
  Milena
  januar 17, 2015 at 10:39 am

  Hej Hamsa hvor er din seje kampe fra? x

  • Reply
   Milena
   januar 17, 2015 at 10:39 am

   Ups haha lampe mente jeg

Leave a Reply