THE WEEKEND TIME (UPDATE OF TODAY)

20. februar 2015

(Igår dukke vores tag – video op på Sisse‘s YouTube-kanal #SecretDiaryOfAYouTuber se videoen HER.!)

 Det var så skønt at ha’ Sisse på besøg! Hun er bare en fantastisk person, og glæder mig allerede til at skulle se hende igen.! Hun tog hjem her for 3 timer siden, og hun har været her siden igår. I morges tog jeg ud til fitness, og fik trænet i knap to timer.. Jeg er SÅ øm omkring mine lår og ben.. AV! Det gør seriøst ondt, og nu er det på 3 dagen.. Håber, at det snart går over. Jeg tager pause fra fitness i morgen, så regner med, at jeg klar til at gi’ den gas i den nye uge. Lige nu ser jeg X-Factor.. heh.. Jeg synes virkelig, at City Bois er for crazy vilde!! I weekenden skal jeg bare – slappe af! Mmmh!

 • Svar
  Sisse
  20. februar 2015 at 20:21

  Jaaah mand! Det var for nice endelig at besøge dig! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   20. februar 2015 at 20:22

   glæder mig til næste gang min skat! 😉

 • Svar
  Sisse
  20. februar 2015 at 20:21

  Jaaah mand! Det var for nice endelig at besøge dig! <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   20. februar 2015 at 20:22

   glæder mig til næste gang min skat! 😉

Skriv en kommentar