JORDBÆR SALAT (OPSKRIFT) + UPDATE

28. marts 2015

Hej skønne jer! Dagen idag har bare været crazy altså! udover, at jeg fik mit ADHD – amok tidligere, så har dagen ellers været god nok. Jeg har handlet ind, ryddet op, lavet mad,  og druknet mig selv i lækre produkter! I får lige opskriften på denne jordbær-salat, som jeg postet inde på instagram. Det skal lige siges, at det bare er noget jeg selv fandt på! Baby-mix salat / agurk / tomat / ærter / jordbær + ristet pine kerner.. Super nemt, og lækkert! Til bøf, ovenbagt kartofler + lidt sauces, så bliver det bare ikke bedre! Yummi.

IMG_1210

  • Svar
    Website
    16. juni 2015 at 22:55

    Appreciating the time and energy you put into your blog and in depth information you provide. It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.|

Skriv en kommentar