LORTET ADHD !!

28. marts 2015

ARGH…! Jeg elsker, at jeg har ADHD, og det vil altid være 110% en del, af mig. Men hold nu op, hvor kan det også være besværligt for mig nogle gange! Jeg var ude, at handle ind og havde det faktisk okay tilpas.. VUPTI, så gik mit ADHD bare amok! Jeg ku’ ikke stå stille, og blev fucking hyper! Jeg hader bare, at det sker nogle gang.. hah! Jeg havde faktisk taget mit medicin, og det ikke lige altid det virker med det samme.. Men nu er jeg faldet ned igen, og skal snart i gang med at lave mad nu.

 • Svar
  Karina Madsen
  28. marts 2015 at 18:31

  Hej Hamsa

  Jeg kender det virkelig godt. Jeg bruger stressbolde, men de er lidt store at gå rundt med. Derfor bruger jeg Tangles som jeg har i mit nøglebundt. Ved ikke om du kender dem, men tjek dem ud – for de vil måske kunne hjælpe dig – som de hjalp mig: se evt. her

  Tak fordi at du deler ud på din blog.

  Mvh. Karina

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. marts 2015 at 19:33

   Hvor er du skøn!!! 🙂 Kan du lige mail mig søde? kram <3

 • Svar
  Karina Madsen
  28. marts 2015 at 18:31

  Hej Hamsa

  Jeg kender det virkelig godt. Jeg bruger stressbolde, men de er lidt store at gå rundt med. Derfor bruger jeg Tangles som jeg har i mit nøglebundt. Ved ikke om du kender dem, men tjek dem ud – for de vil måske kunne hjælpe dig – som de hjalp mig: se evt. her

  Tak fordi at du deler ud på din blog.

  Mvh. Karina

  • Svar
   Hamsa Yassin
   28. marts 2015 at 19:33

   Hvor er du skøn!!! 🙂 Kan du lige mail mig søde? kram <3

 • Svar
  Josephine
  3. april 2015 at 16:37

  Hej sødeste Hamsa.
  jeg kender det godt selv. Jeg lider af sygdommen OC, jeg ved ikke om du kender den, men det er hvor man har tvangstanker, som f.eks. at hvis du træder på stregerne på fortovet dør din hund, eller at du ikke kan slappe af hvis der er en bog der står ordentligt. Det er super irreterrende. Men når du får dine “anfald” så prøv at beskæftige dig med noget. Det hjælper for mig!
  Looove, fra en af dine faste læsere <3 <3 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   3. april 2015 at 16:42

   Hej søde! Dejligt, at høre man ikke er den eneste! Jeg forstår dig, så meget! Det så ret, at kunne dele det med er læsere.. Det sådan det er.. Men vi elsker det! Det er en del af os <3

 • Svar
  Josephine
  3. april 2015 at 16:37

  Hej sødeste Hamsa.
  jeg kender det godt selv. Jeg lider af sygdommen OC, jeg ved ikke om du kender den, men det er hvor man har tvangstanker, som f.eks. at hvis du træder på stregerne på fortovet dør din hund, eller at du ikke kan slappe af hvis der er en bog der står ordentligt. Det er super irreterrende. Men når du får dine “anfald” så prøv at beskæftige dig med noget. Det hjælper for mig!
  Looove, fra en af dine faste læsere <3 <3 <3

  • Svar
   Hamsa Yassin
   3. april 2015 at 16:42

   Hej søde! Dejligt, at høre man ikke er den eneste! Jeg forstår dig, så meget! Det så ret, at kunne dele det med er læsere.. Det sådan det er.. Men vi elsker det! Det er en del af os <3

 • Svar
  Josephine
  3. april 2015 at 16:37

  Hov ups, mente OCD

 • Svar
  Josephine
  3. april 2015 at 16:37

  Hov ups, mente OCD

Skriv en kommentar