THE BODY SHOP’S NYHEDER #4 – VIRGIN MOJITO (LIMITED EDITION)

26. maj 2015

IMG_4447vgIMG_4446BODIMG_4445FFFFFFFFIMG_4448KN


(LANCERINGSDATO 26 MAJ 2015 – “VIRGIN MOJITO LIMITED EDITION” KAN KØBES I BUTIKKERNE + ONLINE)

SÅ kom Virgin Mojito serien ude i butikkerne + online! Jeg har virkelig glædet mig til, at lave dette indlæg! Jeg har haft hele serien siden april fra vores #happyhour, som var et event The Body Shop holdte, og vi fik muligheden for at kigge på nyhederne forår/sommer inden. Jeg bruger ikke serien selv pt.  Da jeg skal igennem alle de andre inden heh.. Og vil helst også bruge den i juli – måned, da produkterne frisker op. Denne serie er helt igennem fantastisk! Og NEJ! Produkterne har intet indhold af alkohol, som mange ville tænke sig til mojito – drinks (som smager godt haha!) Jeg kommer helt bestemt til, at skrive om alle disse produkter når vi går sommeren “rigtig i møde” Men jeg kan love jer for, at duften er perfekt, og i kan se alle produkterne lige HER. Har i været inde i butikkerne, og dufte til dem idag? Body Splash er forresten en NYHED, meget sjov produkt, som  man skal sprøjte på sig heh.. I kan se min happy hour haul, og se hvordan jeg bruger det.  Xo Xo Hamsa

    Skriv en kommentar