CHOK: MIN VENINDE ER BLEVET JIHAD BRUD..!

5. juli 2016


JEG ER I CHOK! Jeg ryster stadig og forstår det slet ikke! Min veninde igennem 8 år er rejst til Syrien for at være en del af det såkaldte ‘ISIS’ og jeg forstår det slet ikke! Vi har drukket alkohol sammen og hun har bollet løs med mænd (ikke fordi der noget galt i det) men den sidste stykker tid, har jeg ikke haft kontakt med hende efter hun generelt flyttede til København, med sin familie. Jeg har da undret mig over hvorfor hun havde lukket sin facebook profil, men tænkte ikke rigtigt over det, da hun har gjort det mange gange førhen. Jeg forstår det slet ikke! Jeg sidder og kigger på billeder af hende og jeg, igennem tiden med vores vilde fester! Jeg har talt med hendes bror og har lovet at jeg ikke vil vise billeder og nævne navn osv. Hvilket jeg respektere! Jeg forstår det slet ikke, og kommer ikke til at tænke på andet end, om hun virkelig har forstået alvoren i hvor farligt valg hun har taget..? Jeg er i chok!


 • Svar
  Michael Holm
  5. juli 2016 at 19:28

  uha sikke en oplevelse og erkendelse…….er du sikker på at hun selv har valgt det ?

  • Svar
   Hamsa Yassin
   5. juli 2016 at 20:31

   Ja hun har selv valgt det.. Er kommet hjemme hos dem der de boede her i Holstebro. Familien er meget dansk, og drikker selv alkohol osv <3

 • Svar
  Lukas
  6. juli 2016 at 0:06

  Hvad er en Hijab brud?

 • Svar
  Monia
  6. juli 2016 at 9:06

  Gud hvor frygteligt! Det må virkelig være mærkeligt og et chok (som du selv skriver) når an oplever sådan noget med nogen man troede at man kendte godt 🙁

Skriv en kommentar