SOLRIG FREDAG (LIFE IS GOOD)

juni 13, 2014

Hej bloggen.

Nyder i dagen derude? Solen skinner højt, her i Holstebro. Jeg har, haft en dejlig dag! Jeg startet med at træne – bare i (20 minutter) Idag, med mit hula hop ring. Det er ikke særligt, sjovt at træne i det her vejr! HAHA! En god undskyldning??  Ellers, har jeg faktisk ikke lavet det store udover at, handle ind og lave mad og  bare hyg mig. Jeg, tænker at jeg vil ud og gå en tur i aften.. Hm, hvad skal i lave derude? Kiss..

_______________________________________________________________________________________________________

Opskriften består af: Lækker, nem salat som indeholde – Baby mix, majs, tomataer, agurker, fetaost %2 – Kødet er…? Det var, bøffer fra Netto.. HAHA!  Husker, ikke lige hvad de hed! Kartoflerne er krydret med paprika, salt og peber! Det smagt, som det ser ud!   Har i set indlægge om hvordan man får tynde ben? (HER)

foto 2 (2)

 • Reply
  Tina Jensen
  juni 13, 2014 at 4:53 pm

  Jeg er lige blevet syg:((

  • Reply
   Hamsa Yassin
   juni 13, 2014 at 5:12 pm

   øv.. hvad fejler du? :s

   • Reply
    Tina Jensen
    juni 13, 2014 at 5:13 pm

    Kaster op, der har jeg gjort hver gang det har været fredag den 13:((((

    • Reply
     Hamsa Yassin
     juni 13, 2014 at 5:14 pm

     EJ søde.. havde helt glemt at, det var d. 13 😮 men go’ bedring <3

Leave a Reply