MÅNEDEN DER GIK.! (TID TIL DET)

31. juli 2014

Hej bloggen.

Nu hvor det er d. 1 August imorgen, vil jeg til at skrive om min Juli måned.. Det har faktisk været en dejlig måned, med end masse sol, varme og masser af glade dage! Jeg har nydt det ihvertfald..! Men dog også end del søvnløse nætter pga. varmen! Dog vil jeg sige, at det har været “rigtigt sommer herhjemme” nu slutter vores ferie jo snart.. Jeg skal forsat gå i skole herhjemme (alle 5 hverdage) Og det glæder jeg mig faktisk til.. Jeg har også talt dagene til august måned, de sidste mange uger! Jeg må nemlig fortælle det ene program, som jeg skal medvirke i, i midten af måned + jeg skal til selectedblogger møde/fest, og til bagstage dagen inden ” Queen Of Scandinavia” dagen inden showet, og snakke med de alle finalisterne + se hele showet dagen efter.. (skal nok blogge end del om det!!) Og så skal jeg jo lave optagelser.. Wish me good luck!

foto 2 (5)

Jeg glemmer aldrig VM – fodbold.. Det har jeg altid gået meget op i..! Og, at Neymer var på skærmen var jo ikke skidt! HAHA… Håber sådan at han kommer sig efter den skade han fik under VM.. Det ser da ihvertfald sådan ud.. Nu går der 4 år mere, og jeg glæder mig allerede!

foto (3)

Hehe… Is har jeg vist fået end del af..! Især Frozen-Skyr..! So what? Det er jo sommer ikke? Jeg må indrømme, at jeg har da spist end del usundt i denne måned, og jeg har faktisk haft en god samvittighed , HAHA..! Man skal også nyde livet.. Lige nu sidder jeg faktisk og nyder en pose “familie guff”, og det faktisk hyggeligt.. Dog har jeg da trænet lidt (ikke så meget, som jeg plejere.. Men det skal rettes om..!

foto 4 (3)

Jeg har da også spist godt..! Hihi.. Summer love and good times.

foto 5 (1)

.. GLÆDER MIG TIL AT FORTÆLLE JER ALT DET, JEG SKAL! TAK FOR STØTTEN SOM ALTID! VERDENS BEDSTE LÆSERE!

__________________________________________________________________________________________________

 FØLG MIG PÅ FACEBOOK/HER/ FØLG MIG PÅ INSTAGRAM/HER/FØLG MIG PÅ YOUTUBE-KANAL/HER/FØLG MIG PÅ BLOGLOVIN/HER.

    Skriv en kommentar