TS PLUS + & RASPBERRY KETONE +

19. januar 2016


 Hej bloggen! For noget tid siden havde jeg blogget om Garcinia Cambogia Pure herinde, og nu har jeg testet to nye produkter fra Weightworld. Jeg har taget Raspberry ketone Plus & T5 Plus sammen. Dagligt tager jeg to om morgenen og to om aftenen (vigtigt at det er efter måltid!) Den først uge havde jeg meget kvalme, det er bivirknigerne, men det betyder at de virker.. Det vigtigt at man læser det igennem inden og der står faktisk også at man skal kontakte sin læge inden man benytter sig af dem, og det har jeg selvfølgelig gjort hehe.. Det slet ikke alle, som bemærker bivirkninger omkring disse piller men det gjorde jeg, der jeg er meget sensitiv menneske. Jeg har ikke været på vægten for det er ikke for, at tabe mig at jeg har testet disse piller, men mere fordi jeg godt kunne tænke mig, at se at det sætter forbrændingen igang, og det gjorde det helt bestemt der jeg kunne mærke at der skete noget efter jeg indtog dem. Hvis i vil læse mere om dem kan i læse dem lige HER. (Sponsoreret indlæg i samarbejde med WeighWorld 2/3)

 

    Skriv en kommentar