MIN MENING OM PIGER DER ER BODYBUILDERE..!

1. maj 2016


Hey Darlings! Først og fremmest glædelig 1. maj! Solen skinner her heh.. Jeg er typen, som altid siger det, som alle andre tænker (ikke altid smart!). Men hey.. Hvordan skulle jeg blive klogere på tingene, hvis jeg gik rundt med en mundkurv, som mange andre gør..? Inde på de sociale medier, ISÆR på Instagram, vælter det ind med en masse bodybuilderes billeder. Det er super sejt og jeg har respekt for folk, som kæmper for deres mål! Men guys.. Det sgu blevet for meget altså! Helt ærligt, så er jeg en af dem, som bare tænker ‘NU OGSÅ DIG..!?’ Jeg har hverken ondt i røven eller er utilfreds med hvordan jeg ser ud. Jeg har selv gået op i sundhed og når jeg kigger tilbage tænker jeg STOP-DIG-SELV, for jeg gik da vist alt for meget op i det. Indlægget skulle handle om noget HELT andet! Nemlig min mening om alle de piger, som blevet bodybuildere. At det er en kvinde har intet med sagen at gøre på den måde. Men jeg synes det er så usexet at se en kvinde på den måde.. Det simpelthen for skæmmende med alt det mad, som de kan proppe i sig som mænd. Det skal lige siges, at det intet har at gøre med deres personlighed eller at de er dårlige mennesker..! Det ligesom når nogen synes det er mærkeligt, at jeg går med makeup sometimes. Jeg har også min meninger – og jeg synes, at det er mega absurd at se på. Jeg ved ikke om det er fordi, de bare er med på vognen eller om de faktisk ønsker, at se sådan ud. Hvad synes i..?


 • Svar
  Michael Holm
  1. maj 2016 at 16:59

  Jeg synes det er fedt at kvinder træner og går op i deres sundhed – præcis som jeg synes det er fedt at mænd gør det – men seriøst jeg synes ikke at vildt muskuløse kvinder er pæne.

  Det er jo heller ikke fysiologisk meningen – da testosteron fremmer muskelopbygning og østrogen hæmmer den – men hver Sun smag, kvinder er i mine øjne pænest når de er veltrænede men ikke vildt muskuløse

 • Svar
  Anonym
  3. maj 2016 at 0:19

  Jeg synes det er herre fedt. Måske er min mening som den er fordi jeg selv er/vil være bodybuilder og jeg er en pige.
  Det er ikke kun udseende, der er noget terapuetisk over det og det er super godt. Man bliver så glad af følelsen af at kunne løfte tungere. At det så er ucharmerende for nogle er jo en smagssag 🙂

  https://missanonymsite.wordpress.com

Skriv en kommentar