NYHED: DEPEND EYELASH AND EYEBROW

oktober 9, 2016

Hey Sweeties! Jeg var til event hos Depend for lidt tid siden hvor vi fik set den helt nye øjeserie, som rammer butikkerne her i oktober måned. Vi snakker om 67 helt nye produkter, som er til bryn, vipper, og alt hvad der hører til øjenmakeup. Vi fik alle sammen en goodiebag med og jeg har allerede fundet min favorit, som Astrid og jeg snakkede om den anden dag.. Vi er begge dybt forelsket i eyebrow pomade..!!



= FØLG DEPEND_COSMETICS INSTAGRAM  HVOR DE TIT LAVER KONKURRENCER..!

I kan se hele kollektion inde på hjemmesiden HER. Der til alle farver, og produkterne er i top forhold til prisen. Som sagt er jeg dybt forelsket i eyebrow pomade, som er crazy creamet og nem at påføre. Jeg bruger den altid for tiden, og i kan se hvordan jeg bruger nogle af produkterne inde på en af mine videoer lige HER. Når det er sagt, så er jeg overhovedet ikke fan af emballagen på produkterne.. Det super synd når produkterne er så gode.. Jeg synes bestemt i skulle prøve dem! Jeg er fan!



► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Leave a Reply