ESTÉE LAUDER EVENT

12. oktober 2016

Hej Sweeties! Her i sidste uge var jeg, og Astrid Olsen til Estée Lauder event med et  par’ skønne beauty bloggere + youtubere heh.. Vi skal skulle se den helt nye foundation, som er Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup. I kender nok til Double Wear Foundation, den er kommet i stikform nu og desværre må jeg vente lidt endnu med farven til mig heh..I KAN SE MIN VLOG FRA HELE DEN DAG INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL HER..!

Jeg må som sagt vente lidt med at få min og de andre mørke farver i Danmark heh, men jeg fik den mørkeste med hjem, som var i farven 4C1 Outdoor Beige og sjovt nok passer den faktisk perfekt til at highligte under øjnene. Den dækker super godt, og holder længe. Jeg glæder mig bestemt til at farven, som passer til mig kommer snart wuhu! Vi spiste på toppen i Illum ved en fiskerestaurant, som hedder Corallo. Det skal lige siges, at maden smagte så fucking godt!! Jeg elsker fisk heh..VICTORIA BECKHAM x ESTÉE LAUDER RAMMER DANMARK D. 19 OKTOBER!! Vi fik et glimt af hvad hun har lavet af produkter med Estée Lauder, og i kan godt glæde jer! Husk at det er limted edition, så det er begrænset hvor længe de er på lager. De kommer på Magasin.dk + Esteelauder.dk► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM x FØLG MIG PÅ YOUTUBE x FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

    Skriv en kommentar