DEL 2: HVORFOR SKULLE JEG I RETTEN?

1. oktober 2019

Jeg satte mig ned og dommeren nævnte mit navn og bekræftede, at det var mig. Jeg var helt afklaret og faktisk ikke nervøs. Anklagerne spøger mig hvad der var sket i bussen og jeg forklarede det, som jeg skrev i min første del. Der var overvågningskamera i bussen, som vi så på skærmen, hvilket også gik op med min forklaring helt fra første gang, og det jeg havde sagt. Desværre var der ikke lyd i videoen, hvilket jeg håber på bliver ændret i fremtiden. Man kunne ikke høre hvad der blev sagt, men at vi slår hinanden og det går helt amok. Det er vigtigt for mig, at jeg er ærlig hele vejen igennem, for jeg har intet at skjule og fortæller os, at jeg har slået, givet en skalle og kastet min telefon. Hvilket også er 110% sandt. Jeg klarede det helt fint, og satte mig ved sin af min advokat igen. De tre vidner kom ind efter hinanden, og jeg kunne mærke og se, at pigerne især var meget nervøse og prøvede bare at smile til dem for, at ikke gøre det mere akavet for os alle. Jeg har ikke rigtig lyst til at komme ind på hvad de sagde, fordi det er ret ligegyldigt og det kommer ikke alle ved. Efter de to piger, så var der pause og gik ned for at ryge en smøg og det var der jeg opdaterede min my story. Vi måtte godt have vores telefoner i pauserne, men de skulle lukkes inde igen når vi skulle op i retsalen. Det var fyren, som skulle vidne til sidst og efter ham skulle jeg hurtigt vidne igen. Efter 30 minutter, så var der en dom til mig og jeg var spændt. Jeg fik 60 dags fængsel, som er blevet lavet om til 60 dage i fodlænke og det er jeg helt cool med. Min advokat synes, at jeg skal anke dommen, og jeg har stadig 9 dage tilbage hvis jeg vil anke den, og det tror jeg ikke, at jeg gøre for jeg magter ikke at skulle igennem det igen eller spilde mere tid på det. Jeg vil bare gerne have det overstået og komme videre med mit liv. Det var første og sidste gang, at jeg nogensinde skulle slås med andre eller slå nogen. Jeg håber, at I tænker jer om før I overvejer at slå andre også selvom I bliver slået eller andre kalder jer noget groft! Det er ikke det værd og selvom jeg, at jeg føler at jeg forsvaret mig, så kunne jeg have gjort det på en anden måde end hvordan jeg gjorde. Jeg er også et menneske, og jeg har lært rigtig meget af det her. Jeg har aldrig været voldelig, og kommer aldrig til at være det. Jeg følt mig presset, og der lå rigtig mange ting bag det. At jeg var ekstrem fuld er ikke en undskyldning, og jeg tager mit ansvar.

► FØLG MIG PÅ INSTAGRAM X FØLG MIG PÅ YOUTUBE X FØLG MIG PÅ SNAPCHAT

 • Svar
  Mads Andersen
  3. oktober 2019 at 16:16

  Du er den sejeste Hamsa. Fuld støtte herfra!!!!!

 • Svar
  Medmenneske
  28. februar 2020 at 7:52

  Det er en sørgelig verden vi lever i desværre. Folk har svinet dig til hele dit liv og kaldt dig alt muligt. Diskrimineret dig for din seksualitet og beskyldt dig for det ene og det andet. Mobning fra dag 1 til nu. En dag, får man nok. Politiet har hellere travlt med din type folk, fordi du er svag nok og dum nok til at knække. I stedet for at have travlt med ægte kriminelle i landet og folk som dem i bussen der diskriminerer pga. din seksualitet. Det en syg og uretfærdig verden vi lever i.

  Venlig hilsen
  Et Medmenneske

Skriv en kommentar