VIND NYX PRODUKTER TIL VÆRDI AF 1000 KR + MAKEUP HAUL..!

7. september 2015

Hej bloggen! Så er det blevet tid til en konkurrence igen, som faktisk startede igår inde på min YouTube -kanal heh.. I samarbejde med NordicFeel! I kan vinde et gavekort på 1000 kroner, som i kun kan shoppe NYX Cosmetics produkter inde på deres hjemmeside! Det vigtigt at i deltager som jeg nævner i videoen! Hvis i ikke gider at se videoen, som jeg reger med at i vil.. haha lol! Så kan i læse under kommenter derinde hvordan.. Jeg vil egentlig bare dele det med jer herinde, da det er inde på YouTube konkurrencen holdes. Jeg ved at det er svært at få mærket herhjemme i Dk, så håber at i vil deltag! Desuden er der gratis fragt hos NordicFeel all time.. Held og lykke! xo xo


IMG_9879


SE HVORDAN I DELTAGER I KONKURRENCEN INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER! REGLERNE ER SIMPLE.. SLUTTER D. 13/11..!


IMG_9848ssss


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med NordicFeel.dk)

 

    Skriv en kommentar