MINE DRØMME | HAMSA YASSIN

4. oktober 2015

Hej sødeste jer! Jeg er rigtig kommet i blogge humør igen, og det er faktisk bare skønt! Jeg har virkelig savnet at blogge sådan meget igen (det synes jeg selv, at jeg er blevet bedre til hehe) Dette indlæg handler faktisk om mine drømme for jeg har MANGE og jeg elsker at drømme! Førhen hadet jeg at fortælle om mine drømme, fordi jeg synes at det var pinligt.? Måske kender i til det ellers er det bare mig! Jeg elsker at lave YouTube, blogge, og bare lave det her som jeg virkelig brænder for, og det gør’ jeg virkelig. Det er blevet en kæmpe del af min hverdag, liv og i det hele taget mig. Jeg har også andre drømme, som jeg ved at jeg nok skal opnå! Jeg tror på mig selv hele vejen igennem og det vil jeg altid gøre. Jeg vil lave en bog omkring mit liv, barndom, og afslører store hemmeligheder som jeg aldrig har delt med nogen. Jeg har længe gerne vil lave min helt eget makeup mærke, og hudpleje produkter og det er ikke bare noget man bygger på en dag og det vil ta’ long time, og jeg vil hellere gøre det rigtigt end at skulle haste mig og det hele blev noget bull shit hehe. Og så har jeg da også drømme, som jeg ikke vil råbe helt højt endnu hehe.. Jeg vil dele mine drømme med jer i dette indlæg! Har i drømme..? Eller vi har ALLE drømme! Aldrig nogensinde opgiv hvad du drømme om ligemeget hvad folk siger eller synes skal du for altid følge dit hjerte! JEG ER IKKE SÅ GOD TIL AT OPDATERE JER, NÅR DER KOMMER NYE VIDEOER INDE PÅ KANALEN SÅ HUSK AT FØLG MED PÅ YOUTUBE!

  • Svar
    Emma
    4. oktober 2015 at 20:49

    FANTASTISK indlæg mus❤

Skriv en kommentar