MAKEUP: ALT DET DU ALDRIG SKAL TRO PÅ..!

4. april 2016

Hey Beauy Love’s!  I ved jo at jeg er makeup junkie og jeg har efterhånden prøvet alle de brands, som er ude på markedet. I dette indlæg vil jeg guide jer frem til de ting, som mange produkter lover, men som dog altid ikke lige holder… Det kender vi vist alt til! Jeg bliver selv skuffet sometimes og det sker også at jeg kan hade et produkt heh…x 2IN1 CONCEALER & FOUNDATION: Det kan godt være at der er noget concealer i den Foundation, men er jeg den eneste som virkelig bare altid står tilbage med en “normal” foundation finish, og at concealerne ikke har dækket det den skulle..? Det er bull shit..!

x SPF I FOUNDATION: Nu har jeg læst bogen “Superhud” af skønne Anette Kristine Poulsen, som har stiftet bloggen ‘Beautyspace‘. Super dygtig kvinde! Som hun beskriver så klasker man ikke en håndfuld foundation i hovedet for at erstatte solcremen. Altid husk at bruge solcremen ved siden af!


x HOLDBARHEDEN: Feks. når der står “Dette fantastiske produkt kan holde i hele 24 timer” Igen endnu en som man ser oftere nu til dags… Det kan virkelig gøre mig sur, når de lover at produktet holder helt op til ’24 timer’ når det overhovedet ikke kan holde mere end få timer. Det er for dårligt..!

x MATTE FINISH LIPSTICKS: En af de helt slemme synes jeg! Hvordan kan man kalde en læbestift med shimmer eller cremet finish for matte…? Jeg forstår det simpelthen ikke! Forståeligt at man gerne vil være med på hypen da den matte finish er the shit for tiden, men det er  fandme ikke i orden, at man kalder det for matte når det overhovedet ikke er det!


    Skriv en kommentar