♡ HVORDAN SPRANG JEG UD AFSKABET..? (DEL 3)

10. april 2015

IMG_1939de

(I KAN LÆSE “HVORDAN SPRANG JEG UD AF SKABET.. DEL 1: HER & DEL 2: HER..!)

Vi sad og drak os pisse stive.. Vi var 4 mand og den ene af dem havde jeg virkelig et godt forhold med, som jeg desværre ikke snakker mere med den dag idag.. Jeg var i højt humør, og vi skulle videre i byen.. I kender det vel? Når man har fået lidt for meget at drikke og så er alt bare perfection.. hah! Jeg sagde til hende, at jeg virkelig skulle fortælle hende noget vigtigt! Vi satte os udenfor og røg cigaretter.. Jeg rystede… Skulle jeg sige det her? Og ville hun sige det til alle lige efter..? Jeg blev som en lille dreng.. Hun blev ved med at sige “hvad er det?” Og ordene svømmede ud ad min mund! Det var som om jeg havde haft en TUNG sten på ryggen hele mit liv! Jeg følte mig “fri” og hun fik næsten tårer i øjnene.. Vi sad og snakkede, og hun var ret stolt af mig.. MEN INGEN MÅTTE VIDE DET!! Og i den periode fandt jeg ud af, hvem man virkelig kunne stole på! Jeg er sikker på, at hun snakket med sin kæreste om det, og er faktisk ret ligeglad nu.. Jeg forstår hende også.. Hvem vil kunne holde sådan en besked for sig selv? Dagene efter fortrød jeg ikke, at jeg havde sagt det til hende.. Og et par dage senere skrev jeg til 4 af mine aller nærmeste veninder (er ikke venner med dem alle nu). Klokken var 1-2 om natten, og vi havde jo sommerferie.. Jeg aftalte at skulle mødes med to af dem, der de alligevel kørte forbi hvor jeg boede.. Da vi mødtes kom følelsen igen! Jeg blev en lille dreng, og mit hjerte bankede ekstra hårdt.. Jeg var så nervøs!! Jeg svedte… Seriøst, så tror jeg aldrig, at jeg nogensinde har været så nervøs, som i momentet der! Igen indrømmede jeg “mit sande jeg” og de blev glade. Jeg kunne virkelig se på dem, hvor glade de var! Jeg husker, virkelig de oplevelser.. Det glemmer jeg sgu ikke! Vi kørte om til de andre to, og fik det fortalt.. Nu havde jeg sagt det til 4-5 personer, og igen nævnte jeg overfor dem at de intet skulle sige det videre til folk! Hvor dum var jeg lige? hah… Jeg var sikker på, at mit liv ville være 1000 gange letter nu, og jeg ville få det godt.. Der gik to fucking dage, og så vidste hele byen det! Er du gal… Jeg følte mig helt smadret! Jeg gik fra at være glad, til at være verdens mest sårede dreng! Holdkæft hvor var jeg bare ked af det der! SÅ fortrød jeg det! Min facebook chat gik amok!! Alle skulle snakke med mig, alle skulle spørge mig ind til det – og hade-beskederne fra dem, som jeg troede var mine NÆRE venner bombede mig! Jeg havde aller mest bare lyst til at gemme mig for hele verden! MEN FUCK NEJ! Der var fandeme ingen, som skulle få mig ned! Jeg viste mig på gaden og gjorde som jeg altid havde gjort! Det var bare nemt.. Alle kiggede, og folk råbt efter mig… De havde jo ret? Jeg var “bøsse Hamsa” nu.. Sådan for real! Jeg var helt kørt ned psykisk! Jeg kunne ikke gå nogle steder uden at skulle høre på folks meninger.. Nogle elskede mig, andre var stolte, og så var der de værste.. Dem som hadede mig! Av.. Jeg bliver virkelig ked af det over, at jeg har gået igennem de ting.. Det var virkelig min værste periode, og jeg var alene med det hele.. Jeg troede virkelig, at mit liv ville være lettere nu? Hvofor skulle det her ske? Hvorfor kunne jeg bare ikke ha’ holdt min hemmelighed for mig selv?! Jeg havde ikke engang sagt det til min familie, og var faktisk ligeglad med det.. Jeg var så uvenner med dem der, og de havde hørt det udefra, og lod som ingenting.. I don’t care! Jeg blev endnu mere lukket, og jeg kunne seriøst ikke føle noget for NOGEN.. Jeg var jo også på medicin, så alt var bare sort og hvidt! Jeg var virkelig ulykkelig.. Jeg mistede alle mine venner, jeg tog på og følte mig som en nobody! Nu havde jeg ramt bunden… Tiden gik, og det blev 2012! Jeg sagde til mig selv, at jeg nok skulle komme ovenpå igen.. Fuck hvad folk sagde, fuck hvad de tænker om mig! Ingen får mig ned..! Det blev november, og nu skulle jeg date Gustav i For Lækker Til Love! Var det en god ide..? Jeg sagde ja, og hvofor skulle jeg ikke bare smadre mit liv endnu mere? Nu havde jeg jo mistet alt omkring mig, så jeg tog sted..

 • Svar
  Nikoline Hald
  10. april 2015 at 18:55

  Så godt skrevet! ❤️ stolt !! 🙂

  • Svar
   hamsayassin
   10. april 2015 at 18:58

   Tak min skønne!!! <3

 • Svar
  Naja
  12. april 2015 at 9:21

  så stolt skat! Duer den du er og det skal folk ikke ødelægge! ❤️ glæder mig så meget til idag!

Skriv en kommentar